fbpx

Fitness

Sportcentrum Oudenrijn beschikt over een ruime fitness waar je in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer kunt sporten. Van jong tot oud en van recreant tot topsporter, wij hebben alles in huis om jou op een verantwoorde manier te laten werken aan jouw doel.
 
Wil je meer weten en zien wat wij allemaal in huis hebben? Neem dan een kijkje op deze pagina of kom een keer langs voor een rondleiding.

Groepslessen

Sport je niet graag alleen en ben je op zoek naar extra motivatie om het maximale uit jouw training te halen? Dan kan je bij ons kiezen uit één van de vele groepslessen die worden begeleid door enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. 

Of je nou wilt werken aan je conditie, het versterken van je spieren, wilt afvallen of dat stukje mentale rust zoekt, wij hebben altijd de les die aansluit bij jouw wensen.

Personal Training

Naast onze sportbegeleiding die wij ieder lid standaard aanbieden, hebben wij ook de mogelijkheid om met een gediplomeerde personal trainer aan de slag te gaan en te werken aan jouw persoonlijke doel. Dit kan wanneer je net begint met trainen om zo een verantwoorde start te maken maar ook wanneer je al langer traint en moeite hebt met het vinden van de juiste aanpak.

Investeren in een personal trainer is niet alleen investeren in jezelf maar ook in je gezondheid en je dagelijkse prestaties. Zowel fysiek als mentaal zal je groeien wat enorm veel vertrouwen geeft en je sterker maakt dan ooit. 

crossfit, sports, fitness-534615.jpg

Bedrijfsfitness

Voor bedrijven en haar medewerkers heeft Sportcentrum Oudenrijn uitgebreide mogelijkheden voor Bedrijfsfitness. Je kunt een afgestemd pakket voor jou en je medewerkers samenstellen. Wij werken samen met Bedrijfsfitness Nederland, Fitpas, Intenz Gezondheidsplan en Bedrijfsfitness Online.

Ook is het mogelijk om met je bedrijf wekelijks of maandelijks een groepsles te volgen waarbij een programma op maat wordt aangeboden.

Health & Beauty

Na het sporten is er tijd voor ontspanning. Wil je gebruik maken van de sauna of de schoonheidssalon? Dat kan bij Sportcentrum Oudenrijn! Zowel leden als niet-leden kunnen gebruik maken van de uitgebreide gezondheidsvoorzieningen van ons sportcentrum.

 

vegetables, water droplets, fresh-1584999.jpg

Bij Sportcentrum Oudenrijn kan je terecht voor al je doelen op het gebied van gezondheid. Behalve beweging is voeding een van de grootste factoren die bepalen of je een goede gezondheid hebt. Zou je graag eens willen bespreken wat er anders kan aan je voedingspatroon? Of heb je een specifieke wens met betrekking tot voeding?

Voor al deze en andere voedingsvragen hebben wij gezorgd voor directe contacten met verschillende voedingsprofessionals.

Bij Sportcentrum Oudenrijn besteden we graag aandacht aan méér dan alleen bewegen. Sporten is belangrijk, maar er zijn natuurlijk meer dingen die bijdragen aan je gezondheid!

Wil je meer weten over wat wij op paramedisch gebied aanbieden? Klik dan op onderstaande knoppen om meer te weten te komen over ons paramedische aanbod.

Kinderopvang

Onbezorgd sporten terwijl je kind lekker aan het spelen is? Dat kan bij Sportcentrum Oudenrijn!
Onze kinderopvang is van maandag tot en met zondag geopend van 8.30 – 12.00 uur.

De regels
De kinderopvang regels bij Sportcentrum Oudenrijn zijn als volgt:

  • met elk abonnement (jaar, half jaar of kwartaal) kan gratis gebruik gemaakt worden van de opvang;
  • opgeven kan maximaal 24 uur van te voren
  • opvang is beschikbaar voor kinderen tot 6 jaar
  • 360 dagen per jaar open
  • Openingstijden: maandag-woensdag-vrijdag 7.00 uur-23.00 uur; dinsdag-donderdag 8.30-23.00 uur; weekend 8.30-17.00 uur.
  • Faciliteiten bij abonnementen vanaf 16 jaar: fitness, groepslessen, health (kleedkamers, douches en sauna), kinderopvang, squashen van maandag t/m vrijdag (tot 17.30u) en in het weekend.

Ons Team

Nieuwsgierig naar het fantastische team van Sportcentrum Oudenrijn? 

FAQ

Wanneer u zich in wilt schrijven als lid dan vragen wij u om langs te komen bij onze fitness balie. 
U kunt hier uw gegevens en contract keuze aangeven. Wanneer dit is verwerkt kunt u meteen van start met uw eerste training.

U heeft de mogelijkheid een kwartaal-, halfjaar- of jaarcontract af te sluiten. Dit kan middels een eenmalige directe betaling of maandelijks via een automatische incasso.

Gezien de verschillende contractperiodes heeft elke abonnement een eigen tarief. Volg de link voor onze actuele tarieven.

Bij ons heeft u een all-in abonnement. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van onze fitness, groepslessen, squash (op bepaalde tijden) de kleedkamers, douches en onze sauna.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid een trainingsschema te laten maken door één van onze fitnessmedewerkers.

Fitness & Groepslessen – Gratis proefles?
      Scroll naar boven