fbpx

Voeding & Advies

Inge van den Hoek, leefstijlcoach

“Een gezonde leefstijl is een combinatie van gezond eten, bewegen en ontspannen. Zou jij aan een of meerdere van deze zaken iets willen veranderen zodat je lekkerder in je vel zit? Dan kan leefstijl coaching je daar misschien bij helpen.”

Mail je telefoonnummer of emailadres naar ingevandenhoek@hotmail.com, dan neem ik contact met je op. 

 

Voeding, leefstijlcoach, sportcentrum oudenrijn

Naomi Ruiter, diëtist

“Ik ben zelf 45 kg afgevallen door mijn leefstijl aan te passen. (80% basisvoeding, 10% aanvulling van vitamines en mineralen vanuit Herbalife Nutrition en 10% sporten/bewegen). Ook het omgaan met verschillende situaties weet ik als geen ander en kan je wellicht inzichten geven. Ben jij er klaar voor om de beste versie van jezelf te worden? Neem vrijblijvend contact op om te kijken of ik wat voor je kan betekenen.”

Info@voedingisgezond.nl

 Tel: +31 652442449

Naomi Ruiter Dietiste sportcentrum Oudenrijn

Maud Bogers, diëtist

” Ik help dames van een dik lijf naar een lekker wijf, door van afvallen & eten een feestje te maken. Wil jij uit de rollercoaster van angst, frustratie en schaamte van je lijf? Met de di-eet-alles methode focussen we op je koppie en niet op je bord. We pakken de kernproblemen aan en duiken in op je eetgedrag & mindset. Afvallen is namelijk nooit het doel en wel het middel om je weer zelfverzekerd te voelen. Wil je stoppen met jojo-en en jouw gezonde gewicht bereiken en behouden, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

maud@goedgevoed-goedgetraind.nl                             

https://www.goedgevoed-goedgetraind.nl/

Tel: +31 612984250

Maud goed gevoed goed getraind gggg
Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is

Scroll naar boven