fbpx

Binnen tennis bij Sportcentrum Oudenrijn

Wil je tijdens het winterseizoen of het zomerseizoen binnen tennissen? Dat kan! Bij Sportcentrum Oudenrijn zijn er volop mogelijkheden om gedurende het hele jaar binnen te spelen. De Proflex tennis binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn zijn de uitkomst om het hele jaar door te kunnen tennissen.

Op deze pagina vind je informatie over:

Competities
Bij Sportcentrum Oudenrijn worden er vanaf september t/m maart verschillende competities aangeboden.

      Zondagcompetitie
Bij de ZOK speel je vanaf september tot en met maart eens per drie weken anderhalf uur op zondag. Je kunt spelen in gemengd dubbel, damesdubbel en herendubbel. Aangezien deze competitie zeer populair is en er in veel verschillende poules wordt gespeeld is er voor iedereen met een niveau van 5 tot 9 een leuke poule. Let op; vanaf komend seizoen wordt deze competitie voor het eerst georganiseerd door BTA. Interesse/inschrijven; klik hier.

      Donderdagochtend (dames) competitie
Deze competitie wordt tweemaal per seizoen gespeeld. Vanaf september tot december en van januari tot maart. Beide rondes zijn 11 speeldagen en de speeltijd is tussen 9 en 11 uur. Elke donderdagochtend twee damesdubbel potjes van 50 minuten. Tussendoor en na afloop wordt er gezellig een drankje gedaan. Deze competitie is voor de recreatieve speelster. Interesse: stuur een mail naar: info@sportcentrumoudenrijn.nl.

      Vrijdagochtend (dames) competitie
Deze competitie lijkt op de competitie van donderdag. De periode is gelijk. Echter speel je in deze poule eerst een single van 30 minuten en vervolgens een damesdubbel van 45 minuten. Ook bij deze competitie staat het recreatieve karakter op de voorgrond en is er de ruimte voor een drankje tussendoor en na afloop. Interesse: stuur een mail naar: info@sportcentrumoudenrijn.nl.

      Zaterdag (heren) competitie
Vanaf komend najaar is er ook een zaterdagmiddag (heren)competitie bij Sportcentrum Oudenrijn. Hierbij speel je om de zaterdag vanaf september tot en met maart. Je kunt hieraan meedoen in een herenteam van minstens 4 spelers. De gezelligheid staat voorop, maar het niveau is met 4 tot 6 behoorlijk hoog. Deze competitie wordt georganiseerd door BTA. Geïnteresseerd; mail naar remco.mentink@balance-tennis.com.

Contracten: De hele winter binnen tennissen
Wil je, gedurende de wintermaanden, wekelijks op een vast tijdstip tennissen op de binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een contract. Dit gaat om een periode van 31 weken. Eventueel bestaat er voor overdag ook de mogelijkheid om een 25 weken contract af te sluiten.

Losse baanhuur
Wil je liever op variabele tijden tennissen? Reserveer dan in het winterseizoen een losse tennisbaan per uur. Neem dan contact op en bel 030-666 46 86.

Klik hier voor alle producten & tarieven, zowel voor contracten als losse baanhuur.

Klik hier voor het reserveren van uw binnen tennisbaan.

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in, klik op verzenden en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is

Scroll naar top