fbpx

Jeugd Fitness

Voor de leeftijdscategorie van 9 tot en met 15 jaar biedt Sportcentrum Oudenrijn, op de dinsdagmiddag en woensdagmiddag, fitnessen voor de jeugd aan onder begeleiding van een van onze instructeurs. Onder deze begeleiding kunnen de tieners aan hun lichaam werken. Aangezien het lichaam op deze leeftijd nog volop in ontwikkeling is, is het juist uitvoeren van de oefeningen extra belangrijk voor een veilige en verantwoorde training.

Jeugd Groepslessen

Is fitness niet helemaal wat jij zoekt en wil je juist jouw energie kwijt raken in een stoere power les, dan ben je ook hiervoor bij Sportcentrum Oudenrijn van harte welkom.

Wij bieden voor de leeftijdsgroep 10 tot en met 15 jaar de les kickboksen aan op de maandagavond en karate op de donderdagavond voor de leeftijdsgroep 6 tot en met 12 jaar. Met deze lessen wordt er gewerkt aan je zelfvertrouwen, weerbaarheid en om niet te vergeten natuurlijk je conditie.

Jeugd Racketsporten

Is tennis het helemaal voor jou? Dan heb je bij Sportcentrum Oudenrijn de mogelijkheid om tennislessen te volgen. Onze tennisschool geeft jou de mogelijkheid om op een leuke en uitdagende manier het tennissen te leren.

Ga je liever voor meer dynamiek en snelheid? Dan is padel een super leuke sport om te (leren) spelen. Sinds kort verzorgen wij ook voor de jeugd lessen in deze populaire sport.

Musical lessen

Ben je de hele dag aan het zingen, dansen en spelen? Worden je vader en moeder er soms helemaal gek van? Bij Fanwork ben je dan aan het goede adres. Voor alle leeftijden biedt Fanwork mogelijkheden. 

Jeugd Zaalsporten

Basketballen is een geweldige teamsport. Je hoeft echt niet super lang te zijn om dit goed te kunnen. Bij Sportcentrum Oudenrijn zijn drie Basketball-verenigingen actief. Bij SVO hebben ze voor de junioren vanaf 5 jaar bijvoorbeeld Basketball’s Cool. Als je talent hebt en je wilt verder in deze mooie sport dan kun je naar UBALL, de talent academie die ook in Sportcentrum Oudenrijn traint en wedstrijden speelt.  
Voor de minder-valide is er ook een mogelijkheid om te basketballen. 

Fysiotherapie

Bij Fysioholland Medicort werken specialisten in fysiotherapie voor jong en oud. Je kunt hier voor allerlei fysieke klachten en (sportgerelateerde) blessures terecht.  Maar ook voor advies of vragen over bewegen ben je van harte welkom.

 

Tarieven

Voor iedereen van 4 tot en met 15 jaar zijn er onze jeugdabonnementen. Met een jeugdabonnement kun je komen fitnessen in groepsverband, of een van onze groepslessen volgen.

Je hebt de keuze om 1 of 2 keer per week te komen sporten. Een abonnement duurt 3 of 6 maanden. Hieronder vind je de tarieven:

3 maanden, 1x per week:          €78,75
6 maanden, 1x per week:          €146,50
3 maanden, 2x per week:         €146,50
6 maanden, 2x per week:         €262,50

FAQ

Wanneer u zich in wilt schrijven als lid dan vragen wij u om langs te komen bij onze fitness balie. 
U kunt hier uw gegevens en contract keuze aangeven. Wanneer dit is verwerkt kunt u meteen van start met uw eerste training.

U heeft de mogelijkheid een kwartaal-, halfjaar- of jaarcontract af te sluiten. Dit kan middels een eenmalige directe betaling of maandelijks via een automatische incasso.

Gezien de verschillende contractperiodes heeft elke abonnement een eigen tarief. Volg de link voor onze actuele tarieven.

Bij ons heeft u een all-in abonnement. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van onze fitness, groepslessen, squash (op bepaalde tijden) de kleedkamers en onze sauna en stoomcabine.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid een trainingsschema te laten maken door één van onze fitnessmedewerkers.

Stel ons een vraag

Wil je meer weten over ons aanbod voor de jeugd of heb je een vraag? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is

Scroll naar boven