fbpx

Evenementen

Zoek je een geschikte locatie voor het organiseren van een evenement? Dan ben je bij Sportcentrum Oudenrijn aan het goede adres. Sportcentrum Oudenrijn is een multifunctioneel sportcentrum waar kwaliteit, sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Faciliteiten Sportcentrum Oudenrijn
Wil je een sportief-, bedrijfsevenement of ander evenement in de combinatie sport en ontspanning organiseren? Kom dan naar Sportcentrum Oudenrijn en ervaar de mogelijkheden. Sportcentrum Oudenrijn heeft de beschikking over een luxe fitness, groepslessen, binnen- en buitentennis, squash, padel en een sporthal.

Wil je na het sporten of het evenement bijkomen onder genot van een hapje en een drankje? Sportcentrum Oudenrijn heeft een ruim opgezette horecagelegenheid waar je welkom bent voor een bakje koffie of om wat te eten.

Ligging Sportcentrum Oudenrijn
Zoek je een plek wat goed bereikbaar is? Sportcentrum Oudenrijn is gevestigd in Leidsche Rijn nabij Utrecht. Leidsche Rijn ligt tussen de snelwegen A12 en A2. Voor de deur is een ruime (gratis) parkeergelegenheid en goed bereikbaar met OV. Rondom Sportcentrum Oudenrijn liggen voetbal- en hockeyvelden. Door al deze faciliteiten is  Sportcentrum Oudenrijn een ideale locatie om evenementen te organiseren.

Grote evenementen
Voor grotere sportieve evenementen werken wij nauw samen met evenementenbureaus en  topcateraars. Uiteraard kan onze accommodatie voor sportieve evenementen gebruikt worden. Heeft u een evenement van 50 tot 1500 personen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in, klik op verzenden en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is

Scroll naar top