fbpx

Padel activiteiten

Activiteiten

KNLTB Competitie

Voor meer informatie mailen naar info@sportcentrumoudenrijn.nl

 

Deze winter organiseren wij padel-winter-weekend-dubbels. Hierbij speel je om het weekend in een poulesysteem vijf wedstrijden van 1,5 uur. Zowel voor leden als voor niet leden*.

Dit alles uiteraard onder voorbehoud van corona, want bij de huidige noodverordening zijn georganiseerde wedstrijden niet toegestaan, maar hopelijk is dat anders tijdens de geplande startdatum

Bij voldoende animo delen we de inschrijvingen in op vier niveaus:

1) Topspeler: competitie 1e klasse

2) Wedstrijdspeler : competitie 2e klasse > 2 jr  padelervaring

3) Gevorderd: competitie 3e klasse 1-2 jr padel ervaring

4) Beginner: beginner/weinig padel ervaring

Wedstrijden zullen afwisselend op zaterdagen en zondagen gespeeld worden. Gedurende de schoolvakanties zal er niet gespeeld worden. Houdt deze pagina in de gaten voor de exacte startdata!

Naast eeuwige roem en promotie naar een hogere klasse is er voor de winnaar een leuke prijs. Daarnaast ontvangt elke deelnemer een blik ballen.

Prijs per persoon, voor leden: 50 euro
Prijs per persoon voor niet leden: 75 euro

Doe jij mee?!

Inschrijven gaat per duo en kan via padel@sportcentrumoudenrijn.nl. Geef bij je inschrijving je niveau aan.

*Voor leden geldt uiteraard dat het spelen van deze dubbels niet ten koste gaat van hun maximaal aantal reserveringen in die weken.

**Deze winter staat een verhuizing van de padelbanen gepland naar buiten tennisbaan 1. Hierdoor zullen de banen tijdelijk niet bespeelbaar zijn. In de planning is ruimte gehouden met eventuele uitloop.

Stel ons een vraag

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar boven