fbpx

Tennis les

Wil je leren tennissen of (nog) beter worden? Sportcentrum Oudenrijn biedt tennislessen van beginner tot gevorderde.

Balance Tennis Academy
Balance Tennis Academy verzorgt op de binnen tennisbanen van Sportcentrum Oudenrijn en voor Oudenrijn Tennis Club (OTC) op de buiten tennisbanen de tennislessen. Deze lessen zijn voor beginner tot gevorderde en van jong tot oud.

tennis, racket, tennis ball-3552627.jpg

Tennis binnen

Wil je tijdens het winterseizoen of het zomerseizoen binnen tennissen? Dat kan! Bij Sportcentrum Oudenrijn zijn er volop mogelijkheden om gedurende het hele jaar binnen te spelen. De Proflex tennis binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn zijn de uitkomst om het hele jaar door te kunnen tennissen.

Reserveren binnen

Je kunt hier online reserveren voor de volgende onderdelen;

Groepslessen
Padel
Squash
Tennis Binnen

Tarieven binnen

Wil je tennissen bij Sportcentrum Oudenrijn? Dit kan zowel binnen als buiten, op vaste tijdstippen voor het hele jaar, maar ook per losse baan. Bekijk hier de tarieven voor tennis op de binnenbanen tijdens de winterperiode. Kijk voor de tarieven van de diverse lidmaatschappen op de buitenbanen op www.oudenrijntennisclub.nl.

Tennis buiten

Wil je het liefst buiten tennissen? Op de 5 all-weather tennisbanen met echt GRAVEL is een KNLTB tennisvereniging actief: Oudenrijn Tennisclub (OTC). De doelstelling van OTC is helder: sfeer, gezelligheid en opleidingsmogelijkheden voor jeugd en senioren. OTC heeft veel activiteiten, zoals een openingstoernooi/clinic, wintercup, snerttoernooi, clubkampioenschappen, open toernooi, ouder-kind toernooi en competitiemogelijkheden (voorjaars- en najaarscompetitie) en noem maar op. Kijk op www.oudenrijntennisclub.nl voor meer informatie en ook hoe je lid kunt worden van deze zeer leuke tennisvereniging.

tennis ball, racket, tennis-1162631.jpg

Stel ons een vraag

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Scroll naar boven