fbpx

Tennislessen

Wil je je ontwikkelen als tennisser?

Wil je leren tennissen of (nog) beter worden? Sportcentrum Oudenrijn biedt tennislessen van beginner tot gevorderde.

Balance Tennis Academy 
Balance Tennis Academy verzorgt op de binnen tennisbanen van Sportcentrum Oudenrijn en voor Oudenrijn Tennis Club (OTC) op de buiten tennisbanen de tennislessen. Deze lessen zijn voor beginner tot gevorderde en van jong tot oud.

Tennislessen winterperiode (oktober-maart)
Jeugd en volwassenen kunnen tijdens de winterperiode binnen en buiten (tennisvereniging OTC) tennislessen volgen. De jeugd wordt opgeleid middels het tenniskids opleidingsprogramma. Het programma Tenniskids bestaat uit twee onderdelen: het wedstrijdprogramma (met de World Tour, Groene competitie, toernooien en events) en het trainingsprogramma. Het trainingsprogramma voor verenigingen bevat speciaal materiaal voor trainers en een speciale opleidingen voor trainers. Wil je meer informatie over de tennislessen op de binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn. Kijk dan voor meer informatie op de website van Balance Tennis Academy.

Tennislessen zomerperiode (april-september)
Jeugd en volwassenen kunnen tijdens de zomerperiode buiten (tennisvereniging OTC) tennislessen volgen. Ook tijdens de zomer wordt de jeugd wordt opgeleid middels het tenniskids opleidingsprogramma. Wil je meer informatie over de tennislessen op de buitenbanen van Oudenrijn Tennis Club. Kijk dan voor meer informatie op de website van Balance Tennis Academy .

Wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in, klik op verzenden en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is

Scroll naar boven