fbpx

Tarieven

Algemene informatie

  • 360 dagen per jaar open
  • Openingstijden: maandag-woensdag-vrijdag 7.00 uur-23.00 uur; dinsdag-donderdag 8.30-23.00 uur; weekend 8.30-17.00 uur.
  • Faciliteiten bij abonnementen vanaf 16 jaar: fitness, groepslessen, health (kleedkamers, sauna en stoomcabine), kinderopvang, squashen van maandag t/m vrijdag (tot 17.30u) en in het weekend.
  • Elk 2e gezinslid en opvolgend gezinslid (vanaf 16 jaar), wonend op hetzelfde adres, krijgt bij het afsluiten van een abonnement van tenminste een halfjaar een horecategoed op zijn/haar pas. Voor een halfjaar abonnement is dit €10,00 en voor een jaar abonnement is dit €20,00 horecategoed. Alle gezinsleden (vanaf 16 jaar) moeten minimaal een halfjaar abonnement hebben.
  • Wij zijn aangesloten bij de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra). Sport met uw pas bij één van de VES-sportcentra in Nederland. Maximaal 6x per kalenderjaar. (www.exclusiefvesportcentra.nl/sporten-bij-alle-ves-sportcentra/)
  • In de maand juli en/of augustus kun je jouw sportpas tijdelijk overdragen aan familie of een vriend(in). Een van de voorwaarden is wel dat het minimaal voor een aaneengesloten periode van 2/3 weken of een maand is. Vraag bij de balie van onze Fitness & Health hoe je dit kunt regelen.

Onze prijzen gelden per maand en niet per 4 weken, ons jaar bestaat dus uit  12 en niet uit 13 perioden.

Onze tarieven

Je kunt bij ons kiezen voor  verschillende abonnementen met een duur van een jaar, halfjaar of kwartaal.

 

Vraag hier een gratis dagpas aan

Wil je eerst een keer gratis ons aanbod ervaren? Vraag dan hier een gratis dagpas aan!

Scroll naar top