fbpx

Tennis

Bij Sportcentrum Oudenrijn kun je elke dag terecht om te tennissen! Buiten kun je op onze all-weather banen met echt gravel tennissen, en binnen kun je terecht op onze Proflex banen. Je kunt lekker zelf komen spelen, en lessen nemen is ook mogelijk.

Meer weten over ons aanbod? Klik op onderstaande knoppen om meer te weten te komen. Tot snel!

Padel

Padel is een combinatie van tennis en squash. Padel heeft als sport veel voordelen. 
 
Ten eerste is het gemakkelijk te leren. De opslag is altijd onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel. Dat komt omdat de baan ommuurd is. Een padelbaan is 20 meter lang en 10 meter breed. De puntentelling is net zoals bij tennis.
 
Ten tweede is padel geschikt voor alle leeftijden. Het kan dus door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld.

Squash

Wil je af en toe of op regelmatige basis squashen? Sportcentrum Oudenrijn heeft 3 squashbanen en biedt verschillende mogelijkheden om te squashen. Maak gebruik van losse baanhuur, een strippenkaart of een contract.

Vaste of variabele tijden
Wil je op vaste tijden squashen? Neem dan een contract  en kom, gedurende het hele jaar, gegarandeerd wekelijks op een vast tijdstip squashen. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 20, 35 of 52 weken. Met een contract krijgt je een korting van 10% tot 20% op de standaard tarieven per driekwartier.

FAQ

Wanneer u zich in wilt schrijven als lid dan vragen wij u om langs te komen bij onze fitness balie. 
U kunt hier uw gegevens en contract keuze aangeven. Wanneer dit is verwerkt kunt u meteen van start met uw eerste training.

U heeft de mogelijkheid een kwartaal-, halfjaar- of jaarcontract af te sluiten. Dit kan middels een eenmalige directe betaling of maandelijks via een automatische incasso.

Gezien de verschillende contractperiodes heeft elke abonnement een eigen tarief. Volg de link voor onze actuele tarieven.

Bij ons heeft u een all-in abonnement. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van onze fitness, groepslessen, squash (op bepaalde tijden) de kleedkamers en onze sauna en stoomcabine.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid een trainingsschema te laten maken door één van onze fitnessmedewerkers.

Stel ons een vraag

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Scroll naar top