fbpx

Personal Training

Optimale persoonlijke begeleiding

Naast onze persoonlijke begeleiding die wij ieder lid standaard aanbieden, hebben wij ook de mogelijkheid om met een gediplomeerde personal trainer aan de slag te gaan en te werken aan jouw persoonlijke doel. Dit kan wanneer je net begint met trainen om zo een verantwoorde start te maken maar ook wanneer je al langer traint en moeite hebt met het vinden van de juiste aanpak.

Investeren in een personal trainer is niet alleen investeren in jezelf maar ook in je gezondheid en je dagelijkse prestaties. Zowel fysiek als mentaal zal je groeien wat enorm veel vertrouwen geeft en je sterker maakt dan ooit. 

Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek met Eelke Witjes. Eelke is de coördinator van onze personal trainers en zij zal in dit gesprek jouw wensen en doelstellingen bespreken. Vervolgens krijg jij een passend advies en wordt de juiste trainer aan jou gekoppeld.

Ben jij klaar om te investeren in jezelf? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stel ons een vraag

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 
Scroll naar boven