NIEUWSMeer nieuws

 • Renske Wassenaar als groepslesdocent bij Sportcentrum Ouden...

  LEES MEER
 • Mariska de Wilde als yogadocent bij Sportcentrum Oudenrijn ...

  LEES MEER

Dé Plek Voor Padel In Oudenrijn En Omgeving

 
 
Padel is de snelst groeiende en misschien wel leukste sport van Nederland. 
Vanaf nu kan er padel gespeeld worden bij Sportcentrum Oudenrijn! Eens proberen? Bij ons kunt u rackets en ballen huren.
 

Wat is Padel?

Padel is een combinatie van tennis en squash. Padel heeft als sport veel voordelen. Ten eerste is het gemakkelijk te leren. De opslag is altijd onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel. Dat komt omdat de baan ommuurd is. Een padelbaan is 20 meter lang en 10 meter breed. De puntentelling is net zoals bij tennis. Ten tweede is padel geschikt voor alle leeftijden. Het kan dus door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is de sport een teamsport: je speelt het met z'n tweeën of met z'n vieren. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen. Als je meer wilt weten over de spelregels, klik dan op de link: spelregels PadelTot slot is de racketsport een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel en het is een tactische sport. Kortom: Padel spelen is gezond, je blijft lekker in beweging én het is bovenal leuk! 
Naast het (regulier) los huren van een padelbaan biedt Sportcentrum Oudenrijn ook een lidmaatschap en trainingen aan. Daarnaast is het mogelijk om competitie te spelen. Hieronder lees je alle informatie. Vragen? Stel ze via info@sportcentrumoudenrijn.nl of bel 030 666 4686.
 

 

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

NIEUWS Meer nieuws

 • Renske Wassenaar als groepslesdocent bij Sportcentrum Ouden...

  LEES MEER
 • Mariska de Wilde als yogadocent bij Sportcentrum Oudenrijn ...

  LEES MEER