fbpx

Padel bij Sportcentrum Oudenrijn

Op zoek naar Padel in Leidsche Rijn en omgeving? Bij Sportcentrum Oudenrijn ben je welkom voor lessen, competitie en losse baanhuur!

Balance Tennis Academy (BTA) verzorgt bij Sportcentrum Oudenrijn de padellessen. Voor het actuele aanbod verwijzen we je naar de website van BTA.

Padel is een combinatie van tennis en squash. Padel heeft als sport veel voordelen. 
 
Ten eerste is het gemakkelijk te leren. De opslag is altijd onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel. Dat komt omdat de baan ommuurd is. Een padelbaan is 20 meter lang en 10 meter breed. De puntentelling is net zoals bij tennis.
 
Ten tweede is padel geschikt voor alle leeftijden. Het kan dus door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld.
 
Ten derde is de sport een teamsport: je speelt het met z’n tweeën of met z’n vieren. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen. Als je meer wilt weten over de spelregels, klik dan op de link: spelregels Padel
 
Tot slot is de racketsport een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel en het is een tactische sport. Kortom: Padel spelen is gezond, je blijft lekker in beweging én het is bovenal leuk!
 

Stel ons een vraag

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar top