fbpx

Reserveren

Op deze pagina lees je hoe je een losse baan kunt reserveren.

Belangrijk om te weten voor het reserveren:

Maandag – vrijdag van 8.30 uur – 17.30 uur (daluren) 
Maandag – vrijdag van 17.30 uur – 22.00 uur
Maandag – vrijdag van 22.00 – 23.30 uur.
Weekend van 8.30 uur – tot sluitingstijd

Tarieven

Als u een contract neemt kunt u, gedurende het hele jaar, gegarandeerd wekelijks op een vast tijdstip squashen op één van de 3 squashbanen van Sportcentrum Oudenrijn. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 20, 35 of 52 weken. Als u een contract neemt, krijgt u een korting van 10% tot 20% ten opzichte van de standaard tarieven per drie kwartier.

Squash bij Sportcentrum Oudenrijn

Klik hier voor een overzicht van alle tarieven.

Wil je af en toe of op regelmatige basis squashen? Sportcentrum Oudenrijn heeft 3 squashbanen en biedt verschillende mogelijkheden om te squashen. Maak gebruik van losse baanhuur of een contract.

Vaste of variabele tijden
Wil je op vaste tijden squashen? Neem dan een contract  en kom, gedurende het hele jaar, gegarandeerd wekelijks op een vast tijdstip squashen. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 20, 35 of 52 weken. Met een contract krijgt je een korting van 10% tot 20% op de standaard tarieven per driekwartier.

Wil je liever op verschillende tijden squashen? Neem dan een onbeperkt abonnement. Je kunt maximaal 2 weken van te voren reserveren. Hierbij loopt de korting op tot 25% op het standaard tarief voor losse verhuur. Daarnaast kun je ook los een baan huren. Reserveer je squashbaan maximaal 2 weken van te voren.

2 Meer informatie?
Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is

Scroll naar top