Squash

Wil je af en toe of op regelmatige basis squashen? Sportcentrum Oudenrijn heeft 3 squashbanen en biedt verschillende mogelijkheden om te squashen. Maak gebruik van losse baanhuur, een strippenkaart of een contract.

Vaste of variabele tijden
Wil je op vaste tijden squashen? Neem dan een contract  en kom, gedurende het hele jaar, gegarandeerd wekelijks op een vast tijdstip squashen. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 20, 35 of 52 weken. Met een contract krijgt je een korting van 10% tot 20% op de standaard tarieven per driekwartier.

Wil je liever op verschillende tijden squashen? Neem dan een onbeperkt abonnement of een strippenkaart. Je kunt maximaal 1 week van te voren reserveren. Hierbij loopt de korting op tot 25% op het standaard tarief voor losse verhuur. Daarnaast kun je ook los een baan huren. Reseveer je squashbaan maximaal 1 week van te voren. Wil je reserveren? Neem dan contact op en bel 030-666 46 86.

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in, klik op verzenden en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is