fbpx

Tennis

Wil je net zo goed worden als Djokovic, Tsitsipas of Osaka? Bij Sportcentrum Oudenrijn kun je in de zomer en winter tennislessen volgen om dit geweldige spel onder de knie te krijgen. Balance Tennis Academy (BTA), de beste tennisschool uit deze regio verzorgt deze tennislessen. BTA zorgt ervoor dat je zo goed als mogelijk wordt maar bovenal dat je veel plezier beleeft, want tennis is echt een super toffe sport. En als je talent hebt en een stap wilt maken dan kun je naar de talenten academie van BTA. Kijk hier voor de mogelijkheden

Padel

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. En dat is niet voor niets. Het is super leuk om met je vrienden en/of vriendinnen te doen. Heel uitdagend en snel te leren. Echt super vet dus! Sinds kort geven wij ook padellessen voor de jeugd. Klik op DEZE LINK voor meer informatie.

FAQ

Wanneer u zich in wilt schrijven als lid dan vragen wij u om langs te komen bij onze fitness balie. 
U kunt hier uw gegevens en contract keuze aangeven. Wanneer dit is verwerkt kunt u meteen van start met uw eerste training.

U heeft de mogelijkheid een kwartaal-, halfjaar- of jaarcontract af te sluiten. Dit kan middels een eenmalige directe betaling of maandelijks via een automatische incasso.

Gezien de verschillende contractperiodes heeft elke abonnement een eigen tarief. Volg de link voor onze actuele tarieven.

Bij ons heeft u een all-in abonnement. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van onze fitness, groepslessen, squash (op bepaalde tijden) de kleedkamers en onze sauna en stoomcabine.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid een trainingsschema te laten maken door één van onze fitnessmedewerkers.

Scroll naar boven