fbpx

Wellness

Na het sporten is er tijd voor ontspanning. Wil je gebruik maken van de sauna of de schoonheidssalon? Dat kan bij Sportcentrum Oudenrijn! Zowel leden als niet-leden kunnen gebruik maken van de uitgebreide gezondheidsvoorzieningen van ons sportcentrum.

Sauna 

Voor leden is er een ontspanningsruimte waar, voor mannen en vrouwen in één gemengde zone, gebruik kan worden gemaakt van de sauna. Je kunt daarnaast heerlijk ontspannen op de ligstoelen.

Massage

De Ayurvedische massage vindt zijn oorsprong in India.

Deze vorm van massage is over het algemeen een ontspannnende zachte massage waarbij de druk is afgestemd op de fysieke structuur van de persoon.

Het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie, lange strijkingen en het masseren van de zogeheten marmapunten ( energiepunten ) vormt het kernelement van de ayurvedische massage.

Schoonheid & Pedicure

HuidZinnig! Skin Care Center is een professioneel en gerenommeerd huidinstituut in Vleuten-De Meern.

Bij HuidZinnig! kun je terecht voor verschillende behandelingen, van gezicht tot voet! De behandelingen worden gedaan door de enthousiaste Barbara Kalter en Lilian Schwarze. 

Permanente make-up

 “Bruessing The Secret of Beauty” 
 
Wij zijn gespecialiseerd in Permanente make up maar ook in medische pigmentatie. Onze specialisme is opgebouwd door een zorgvuldige combinatie van de juiste opleidingen, de nieuwste snufjes en technieken, de nieuwste trends en uiteraard oog voor detail en de cliënt.

Lekker ontspannen na het sporten

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om te ontspannen bij Sportcentrum Oudenrijn? Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Fitness & Groepslessen – Gratis proefles?
      Scroll naar boven