fbpx

Sporthal

Sporthal in Sportcentrum Oudenrijn

Ben je op zoek naar een sporthal? Bij Sportcentrum Oudenrijn kun je alle zaalsporten beoefenen in de sporthal. Van zaalvoetbal tot volleybal, van badminton tot basketbal. Sportcentrum Oudenrijn biedt ook huisvesting  aan grote bezoekersaantallen. De tribune capaciteit is geschikt voor ongeveer 500 personen. Hierdoor kun je bij Sportcentrum Oudenrijn ook terecht om een sportieve uitvoering, een sportieve clinic of ander evenement.

Utrecht Basketbal

De inrichting van de sporthal is in de zomer van 2016 volledig vernieuwd. Het is naast bovenstaande mogelijkheden namelijk de bedoeling dat Sportcentrum Oudenrijn het „basketbalnest” van midden-nederland wordt met recreatief basketbal, talent ontwikkeling, rolstoelbasketbal en eredivisie.

Sinds de zomer van 2016 hebben de verenigingen SVO (recreatief), UBALL (talentontwikkeling) en Antilope (rolstoelbasketbal) Sportcentrum Oudenrijn als thuisbasis. Onder de naam van het initiatief “Utrecht Basketbal” wordt
door alle verenigingen gezocht naar de beste manier van samen-
werken om dit te kunnen realiseren.

Je kunt de sporthal huren per uur maar ook voor een langere periode op een vaste dag en tijdsstip. Uiteraard krijg je korting als je de sporthal voor een langere periode huurt. Het huren van de sporthal kost € 64,25 per uur.

Stel ons een vraag

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul dan hieronder je gegevens in, klik op verzenden en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op!

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is

Scroll naar top