fbpx

Fitness

Fitness bij Sportcentrum Oudenrijn

Sportcentrum Oudenrijn beschikt over een ruime fitness waar je in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer kunt sporten. Van jong tot oud en van recreant tot topsporter, wij hebben alles in huis om jou op een verantwoorde manier te laten werken aan jouw doel.
 
Wil je meer weten en zien wat wij allemaal in huis hebben? Neem dan een kijkje op deze pagina of kom een keer langs voor een rondleiding.

Wij geloven dat sporten
bijdraagt aan je geluk 

Begeleiding

Heb je een extra boost nodig voor het behalen van jouw resultaten? Onze gediplomeerde fitnessbegeleiders staan dagelijks voor jou klaar om je te motiveren en te coachen.
 
Elk lid bieden wij een trainingsschema op maat aan zodat je op een veilige en verantwoorde manier van start kunt gaan met jouw training en doelen. Iedere 6 weken is er de mogelijkheid om een evaluatie in te plannen zodat je samen met je coach de voortgang kunt bespreken en om je trainingsschema eventueel aan te passen.
Voor sporters met een medische indicatie hebben wij de mogelijkheid om je te koppelen aan een instructeur met een medische achtergrond.
 
Ben je op zoek naar meer begeleiding, dan is personal training wellicht iets voor jou. Neem dan een kijkje op onze pagina voor Personal Training.
Fitness & Groepslessen – Gratis proefles?
      Scroll naar boven