fbpx

Fitness

Fitness bij Sportcentrum Oudenrijn

Wat je doel ook is, bij Sportcentrum Oudenrijn kun je op allerlei  manieren verantwoord sporten. Zo ook in onze ruim opgezette fitness. Hier vind je alles wat je nodig hebt om aan jouw doel te kunnen werken. Heb je hulp nodig? Dan staan wij voor je klaar om jou te helpen.

Wil je meer weten over wat we allemaal in huis hebben? Neem dan een kijkje op deze pagina, of kom een keertje langs.
We leiden je graag rond!

wij geloven dat sporten
bijdraagt aan je geluk.

Als sportcentrum helpen we jou hierbij.
Van jong tot oud en van recreant tot topsporter.
Met persoonlijke aandacht en respect voor iedereen.

Ontspanning door inspanning in een een omgeving waar iedereen zich fijn voelt en welkom is.

Begeleiding

Heb je hulp nodig om jouw doel te behalen? Wij staan dagelijks voor je klaar met persoonlijke begeleiding zoals een trainingsschema op maat. Ook wanneer je een medische indicatie hebt, kunnen onze instructeurs met medische achtergrond jou helpen om verantwoord te sporten.

Indien je dit wenst plannen we een afspraak in met één van onze instructeurs waarbij we samen met jou een persoonlijk trainingsschema samenstellen. Vervolgens houden we een vinger aan de pols door iedere 4 tot 6 weken een evaluatie met je in te plannen. Zo bereik jij jouw doelen, heb je een stok achter de deur en train je op een manier die jij leuk vindt.

Je kunt ons telefonisch bereiken om een afspraak te maken, of kom even langs bij onze balie. Tot snel!

Beleid corona

Als sportcentrum helpen we je graag met het bereiken van jouw sportdoel, ook ten tijde van corona. Wil je meer weten hoe wij ervoor zorgen dat iedereen op een verantwoorde manier bij ons kan blijven sporten? Lees dan hier meer. 

Stel ons een vraag

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar top