fbpx

Nieuwsbrief november – Fitness & Health

Nieuwsbrief in een nieuw jasje:
Zoals je kunt zien hebben wij de stijl en inhoud van onze nieuwsbrief veranderd. Op deze manier hopen wij dat jullie beter op de hoogte blijven en goed kunnen zien wat wij allemaal te bieden hebben; IEDER ZIJN DOEL!

Groepslessen:
Sinds oktober is ons groepslesrooster weer uitgebreid!! Zo is er een extra bodyshape op maandag, is de HIIT terug op dinsdag en zijn er wat aanpassingen in tijden en docenten.  Probeer eens een nieuwe les. Kom bijvoorbeeld op zondag lekker swingen bij Latin Dance? Check DEZE LINK voor alle mogelijkheden.

Health:
Goed nieuws voor nieuws voor de sauna liefhebbers! Wij gaan de openingstijden van de sauna nog niet aanpassen. In het vorige nieuwsbericht stond dat we dit aan het overwegen waren, maar op verzoek van meerdere leden, hebben we besloten het niet te doen. Wij gaan, ergens in de komende periode, de “oude ingang” van de stoomcabine netjes afwerken.

Collega’s:
Er zijn de afgelopen periode wat collega’s vertrokken. Dat zien wij totaal niet als iets negatiefs. De meeste collega’s die zijn vertrokken hebben namelijk heel veel jaren bij ons gewerkt en daar zijn we super trots op. Zo is Doriet per 1 november niet meer werkzaam bij ons. Zij gaat zich verder richten op leefstijl coaching en wij wensen haar heel veel succes. Zoals je kunt zien zijn er nieuwe collega’s te verwelkomen en komen er hier zelfs weer wat oude bekenden terug.

Ieder zijn doel: Jan de Vos gaat voor een gezond leven!
Jan de Vos is in oktober 2021 begonnen met trainen bij Sportcentrum Oudenrijn. Hij woog op dat moment 175 kg en is gaan trainen om zo sterk en fit mogelijk te zijn voor een maagverkleiningsoperatie. Afgelopen juni is Jan geopereerd en inmiddels is Jan 50 kg afgevallen! Jan is vanaf dag 1 begeleid door Peter Zoontjes, een van onze fitness instructeurs. Jan traint 2-3 keer per week zelf en eens per week krijgt hij personal training van Peter. “Iedere dag krijg ik iets terug van mijn oude leven, variërend van bewegingsvrijheid tot actief kunnen deelnemen met sport en spel met mijn 12-jarige zoon en mijn vrouw. Kortom, ik heb de kans om een goed leven te hebben met beide handen aangepakt en ga daar ook mee door”.

Hieronder een foto van Jan, voor- en na zijn metamorfose.

 

Scroll naar boven