fbpx

Fitnessbericht n.a.v. persconferentie 23 maart 2021

Beste sporters,

Wij hopen allereerst dat het jullie goed gaat. Het volgende moment waar wij nu hoopvol naar uitkijken is de persconferentie van 13 april. Vooralsnog mogen we niet tot en met 20 april. Het is eerder gezegd, maar wij missen jullie enorm! Dat gevoel wordt alleen maar intenser en dat helpt ons om strijdbaar te blijven.

Als we niet binnen, maar buiten mogen starten dan zijn we er klaar voor. Zoals eerder aangegeven, om nu met 4 personen iets aan te bieden is praktisch echt niet te doen. Je ziet enkele sportscholen wel wat doen, maar de meeste zijn echt in overtreding en dat gaan wij niet doen!

De branchevereniging (NL Actief) en de VES (Exclusieve Sportcentra) zijn zeer actief om aandacht te krijgen in Den Haag. De kans is groot dat er binnenkort een rechtszaak wordt aangespannen en deze week is een promofilm gemaakt om aandacht te vragen, die wij op onze socials hebben gedeeld Klik hier voor FaceBook en Klik hier voor Instagram. Wij zouden het zeer op prijs stellen als jullie dit massaal willen delen! Hoe meer aandacht, hoe beter.

Incasso
De incasso die wij normaliter eind maart doen, voor de maand april, wordt vanzelfsprekend niet uitgevoerd.

Thuis fit blijven
Blijf met ons meedoen. Klik op DEZE LINK voor meer informatie over alles rondom de online-mogelijkheden.

Vanzelfsprekend zijn en blijven wij altijd bereid je vragen te beantwoorden, via de mail info@sportcentrumoudenrijn.nl.

Houdt vol, blijf fit, blijf gezond, blijf lid!

Team Sportcentrum Oudenrijn

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar boven