fbpx

We mogen weer meer vanaf 5 juni!

Beste leden,

WAT HEBBEN WE JULLIE GEMIST! Dat werd afgelopen week nog duidelijker toen jullie weer binnenkwamen om te sporten. Heerlijk om jullie energie te mogen ontvangen!! Vanaf zaterdag 5 juni mogen we weer meer en het lekkere weer is ook gearriveerd. Het kan niet op.

Groepslessen
Vanaf 5 juni mogen we weer groepslessen binnen verzorgen, ondanks het goede weer van dit moment, zullen we de lessen wel binnen gaan geven. We gaan in de komende maanden wel kijken of we ook buiten wat groepslessen kunnen organiseren. De mogelijkheid om te reserveren voor de groepslessen vanaf 5 juni staat even uit. Uiterlijk morgen (woensdag 2 juni) is dit wel weer mogelijk. Wij moeten de systemen even herinrichten. Voor het rooster, check onze website ook vanaf uiterlijk morgen (woensdag 2 juni) aanstaande.

Fitness
Het aantal van 30 personen op de fitnessvloer gaan we verhogen naar 40. Dit zou ook naar 50 mogen, maar wij willen het wel verantwoord blijven doen. Reserveren tot 30 personen blijft nu mogelijk, vanaf vrijdag gaan we dit verhogen in het systeem (ingaande zaterdag 5 juni) naar 40 personen. Als je op de reservelijst staat voor aankomende zaterdag dan zullen we je vrijdag automatisch inplannen, mits niet boven de 40 uiteraard. Dit zal op volgorde van reserveren gaan.

Jeugdlessen
De jeugdlessen zullen we ook weer gaan opstarten vanaf maandag 7 juni. Check de website voor de mogelijkheden. 

Horeca
Vanaf zaterdag 5 juni worden de openingstijden verruimd (tot 22:00 uur), er mogen weer meer gasten (tot 50) en ook mogen we weer binnen. Vanaf maandag 7 juni zal onze menukaart bijna zijn zoals deze was voor de lockdown. Kortom je bent van harte welkom voor een kop koffie/thee, borrel, lunch of diner!

Algemeen
Eind deze week laten we de status en details weten rondom de abonnementen en de incasso’s. De collega’s van de balie hebben hard gewerkt om dit zo goed mogelijk in orde te maken. 

Vanzelfsprekend zijn en blijven wij altijd bereid je vragen te beantwoorden, via de mail info@sportcentrumoudenrijn.nl. En zoals eerder gezegd, graag begrip voor een wat langere doorlooptijd.

Team Sportcentrum Oudenrijn

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar top