Veranderingen FunXtion

Vanaf 17 september zal de funxtion vloer volledig vernieuwd zijn. Meer uitdaging meer dynamiek en meer interactie dan ooit tevoren!

Wat gaat er veranderen?
– de vloer wordt groter
– Funxtion experience station
– Uitbreiding met verschillende apparaten (zie hieronder)
– HIIT tot de max met ook extra cardio apparaten op de vloer

Vloeroppervlakte
Ten eerste zal de vloer oppervlakte worden vergroot. Dit betekent dat de vloer 50% groter wordt, nog meer ruimte voor nog meer oefeningen dus!

Funxtion experience station
Wij noemen hem zelf ook wel de levensgrote Ipad. Hierop kan je zelf een funxtion les volgen / samenstellen/ challenges aangaan met jezelf maar ook met anderen.Dit allemaal doormiddel van je persoonlijke RFID band die je kunt koppelen aan de app op je telefoon. Hierdoor kan je al jou statistieken bijhouden en terugkijken via je telefoon en op de computer. Maar ook mensen via facebook laten weten hoe je workout is gegaan of een van je vrienden challengen om de volgende keer mee te doen. Daarnaast zal dit natuurlijk ook in de actuele lessen geïmplementeerd gaan worden.

Uitbreiding apparatuur
– Connexus
– Fuctionale Trainer station
– Kracking cycle
– S-drive Perfomance trainer

Matrix Connexus
Groot rek met verschillende bevestigingspunten voor onder andere te werken met resistance bands maar ook medicine ballen die  tegen de wanden kunnen worden gegooid voor extra coördinatie -en werpkrachttrainingen. Daarnaast zal ook optrekken uitgebreid aan bod komen.(inverted pull up)

 

 

 

 

 

Matrix Funxtional Trainer station
Hierop is vrijwel elke oefening voor het gehele lichaam uit te voeren met kabelweerstand.

 

 

 

 

 

 

Matrix Kranking Cycle

Conditioneel werken met alleen het gebruik van de armen. Dit kan vanuit zittende of staande positie worden gedaan. Om ook je maximale explosieve potentie uit je bovenlichaam te genereren.

Matrix S-drive Performance trainer
De hardloopband die je zelf moet aanlopen. Dit betekent geen instellingen gewoon opstappen en rennen. De Extra functies die het hardlopen op een loopband een nieuwe dimensie gaan geven zijn; duwen en parachute weerstand. Duwen, doormiddel van je handen laag te plaatsen en het bovenlichaam laag voorover te gooien lijkt het net alsof je een zwaar object over de grond moet verplaatsen, wat resulteert in extra activatie op de bovenbeenspieren en billen. Parachute weerstand, doormiddel van een heupband lijkt het net alsof je een parachute achter aan je lichaam heb hangen en jezelf dus nog meer kan uitdagen in je explosieve sprints.

Scroll naar boven