fbpx

Tips Lekkerpuh!! gewichtsbeheersing voor kinderen tussen 5-18 jaar:

Zie ginds komt…Hohoho….Beste wensen…December…een hele gezellige maand maar ook een maand waarin er vaak te veel, te vet, te zoet, te ongezond gegeten wordt. Toch kun je het ook zeker super gezellig maken zonder al de “te’.

Gezond
Zorg voor een heerlijke fruitsalade, maak leuke fruit spiesjes. Zet een kan ‘aangekleed’ water op tafel, met een schijfje citroen, wat ijsklontjes, takje munt erin of zoiets. Bij het ontbijt of brunch zet je natuurlijk ook sla, tomaat, komkommer op tafel zodat je je eigen broodje gezond kunt maken.

Gaan jullie gourmetten? Kies dan voor sausjes op yoghurt basis en i.p.v. stokbrood lekker rauwkost om mee te dippen. Ga lekker wandelen met je familie, met het hele gezin dansen op leuke liedjes, kies voor beweging tussen de bedrijven door.

Een gezellige en gezonde feestmaand gewenst.

Let op: gratis inloopspreekuur voeding in januari
In januari zal er een gratis inloopspreekuur zijn voor voeding binnen Sportcentrum Oudenrijn. Hierbij kunt u kennis maken met de diëtiste (volwassenen) en voedingsconsulent (jeugd) en krijgt u informatie over de begeleiding in voeding. Meer informatie hierover volgt nog!

Scroll naar top