Welkom bij Tennis Leidsche Rijn!

Bent u op zoek naar een gezellige en professionele tennisclub in de buurt van Leidsche Rijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze club biedt tennislessen en -trainingen voor alle leeftijden en niveaus, van beginners tot gevorderden.

Onze tennisclub beschikt over moderne faciliteiten, waaronder goed onderhouden tennisbanen en een gezellig clubhuis. Bovendien organiseren we regelmatig toernooien en evenementen voor onze leden, waardoor u niet alleen kunt genieten van het tennis, maar ook van de sociale aspecten van onze club.

Onze professionele tennisleraren staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij uw tennisvaardigheden. Of u nu op zoek bent naar individuele tennislessen of groepstrainingen, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Wacht niet langer en sluit u vandaag nog aan bij onze tennisclub! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze lessen, trainingen en lidmaatschappen. We hopen u snel te zien op onze tennisbanen!

Tennis Leidsche Rijn

Tennissen in De Meern en omgeving? Bij Sportcentrum Oudenrijn kun je elke dag terecht om te tennissen! Buiten kun je op onze all-weather banen met echt gravel tennissen, en binnen kun je terecht op onze Proflex banen. Je kunt lekker zelf komen spelen, en lessen nemen is ook mogelijk.

Meer weten over ons aanbod? Klik op onderstaande knoppen om meer te weten te komen. Tot snel!

Fitness & Groepslessen – Gratis proefles?
      Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
       
      Scroll naar boven