Steun Sportcentrum Oudenrijn

Zo kun jij ons steunen

Beste sporter,

Onlangs riep de Minister Nederlanders op om sportcentra te steunen. Wij zijn erg blij met deze oproep en willen daarom graag op een sportieve manier een oproep aan jullie doen.

We zouden het ontzettend waarderen als je ons in deze moeilijke maanden zou willen steunen. Hiervoor hebben we op deze pagina vier mogelijkheden bedacht. Al deze mogelijkheden gelden vanaf 1 april. Over de periode vóór 1 april komen we (zoals eerder aangegeven) nog terug. Uiteraard is dit alles geheel vrijwillig, maar we hopen dat er voor zoveel mogelijk van jullie een optie bij zit. Wij zijn met elke optie geholpen! Alvast bedankt.

Sportieve groet,
Team Sportcentrum Oudenrijn

Hieronder staan vier manieren omschreven waarop je ons kunt steunen. 

Optie:

Mijn abonnement loopt door in de periode dat jullie gesloten zijn en  ik hoef niet gecompenseerd te worden voor de tijd dat jullie gesloten zijn. Klik op ‘1’ als je ons op deze manier wilt steunen.

Mijn abonnement hoeft vanaf 1 april niet te worden gepauzeerd, maar ik krijg een horecategoed ter waarde van €35,- voor elke maand dat jullie gesloten zijn. Klik op ‘2’ als je ons op deze manier wilt steunen.
Ik verleng nu alvast mijn huidige abonnement (middels directe betaling). Dit abonnement gaat dan pas in na de compensatie voor de huidige periode dat jullie dicht zijn. Klik hieronder op het abonnement waarmee je wilt verlengen als je ons op deze manier wilt steunen.
Ik doneer bedrag X aan Sporcentrum Oudenrijn en krijg dit als tegoed op mijn account. Met dit tegoed kan ik straks mijn abonnement (deels) betalen, maar ook tennissen, in de horeca inzetten, padellen, enzovoorts. Klik hieronder op het bedrag dat je wilt doneren als je ons op deze manier wilt steunen.
 
Voor de periode van 16 maart tot 1 mei hoef ik niet gecompenseerd te worden. Vanaf 1 mei wél.
 

Heel erg bedankt voor je steun!

Scroll naar boven