SCO Inside juni 2023 – Fitness & health

Zomerrooster
In de zomervakantie van 8 juli t/m 20 augustus 2023 hebben wij een aangepast groepslesrooster.
Op maandag- en woensdagochtend gaan we naar 1 les F.I.T. om 9.00 uur.
De Booty op zondagochtend hervatten we weer in september. 

Na de zomer zullen we weer een aantal leuke specials aanbieden, dus houd onze socials en natuurlijk baanreserveren goed in de gaten.


HIIT buiten
De HIIT houden we vanaf nu lekker buiten, hierdoor zijn er meer plekken beschikbaar voor deze populaire les. Verzamelen bij de fitnessbalie. Locatie de jeugdtenniscourts. Bij slecht weer gaat de les naar binnen.

Challenge van de maand
In de maand mei heeft Mickey Smit de challenge gewonnen door 1 km hard te lopen in een tijd van 2.53 minuten! Nogmaals gefeliciteerd Mickey!

In de maanden juli en augustus hebben we weer verschillende challenges klaar staan;

Nieuwe luchtbehandeling al heel goed merkbaar!
Ondanks dat de nieuwe luchtbehandeling nog niet helemaal gerealiseerd is, krijgen we al heel veel signalen dat de luchtkwaliteit sterk verbeterd is en dat is super fijn om te horen. Dit is nog opmerkelijker aangezien de buitentemperatuur op dit moment erg hoog is. De komende weken worden de werkzaamheden afgerond en wij gaan ervan uit dat we het dan nog meer gaan merken!

M.b.t. de hoge buitentemperaturen; zoals ieder jaar is het, als de buitentemperatuur oploopt tot boven de 25 graden, ook binnen warmer. De airco’s helpen het beste als de buitendeuren dicht blijven, want met open deuren komt alleen maar warmte binnen. Juist nu zorgt de nieuwe luchtbehandeling voor de gecontroleerde aanvoer van (meer dan) voldoende buitenlucht.
Iedereen heeft een mening over wat men als prettig ervaart en/of wat verstandig is. Het is voor ons onmogelijk om het naar ieders tevredenheid te regelen. Wij vragen hiervoor begrip en verzoeken je de keuze voor wat het beste is, aan ons te laten.
Algemeen geldt dat het verstandig is om je intensiteit van sporten aan te passen, als het buiten zeer warm is. Dat doen professionele sporters ook. Buiten dat, drink voldoende en laat je adviseren door onze collega’s!

Schoonmaak en onderhoud geïntensiveerd
Het wordt steeds drukker in ons mooie sportcentrum en dat geldt zeker ook voor onze fitness & health. Daar zijn we SUPER blij mee. Het aantal leden is nog niet op het niveau van voor corona, maar we zijn gelukkig goed onderweg. Er zijn ook “nadelen” als je groeit. Zo wordt het centrum sneller vies en spullen gaan eerder stuk. De afgelopen periode liepen we wel eens achter de feiten aan, maar inmiddels hebben wij de schoonmaak en het onderhoud geïntensiveerd en dat is nog maar het begin. Het intensiveren is niet alleen een financieel onderwerp. Het gaat ook om beschikbare capaciteit. Dat laatste is en blijft een uitdaging in de huidige maatschappij en dus ook bij ons. Ondanks dat het eerder vuil wordt of iets kapot gaat, durven wij nog steeds te stellen dat ons basisniveau boven “het gemiddelde” is, maar nogmaals, het kan altijd beter en daar zijn we hard mee bezig.

Nieuwe schermen
In het sportcentrum (horeca en fitness & health) hangen schermen. Deels voor TV en deels voor het adverteren. Deze schermen zijn inmiddels 15 jaar oud en echt aan vervanging toe. Wij hebben een goede deal kunnen sluiten en dit betekent dat de schermen deze zomer worden vervangen. De opzet van adverteren via de schermen gaan we ook verbeteren, hierover later meer. Als je nu al wilt weten wat de mogelijkheden zijn dan horen wij het graag.
Overigens, de VR ruimte in de horeca zijn we aan het ombouwen naar een vergaderruimte die we “DE BOX” gaan noemen. Deze kan je huren en wij zullen daar ook een groot scherm realiseren voor (bijvoorbeeld) presentaties.

Wie komt ons team versterken?
Voor de kidzclub op de zaterdagochtend en inval, zoeken wij een nieuwe collega.
Ook voor de fitnessbalie zoeken we een nieuwe collega die in ieder geval beschikbaar is op de donderdagavond/ roulatie vrijdagavond / weekenden.
Is dit wat voor jou? Stuur dan een mail naar info@sportcentrumoudenrijn.nl.

Telefoongebruik
Hierbij nog een huishoudelijke mededeling; Het telefoongebruik in de sauna is verboden!

Scroll naar boven