fbpx

Ook wel eens stiekem nagedacht over Personal Training?

De wil om de leefstijl op een positieve manier te veranderen is er wel, maar dat laatste zetje is toch lastig? Ons team van personal trainers wijst je graag de juiste weg en helpt je om de gewenste resultaten onder persoonlijke en professionele begeleiding te bereiken en te behouden.

Marlies traint al enige tijd onder persoonlijke begeleiding van Eelke. Hieronder vind je haar ervaring.

“Personal training bij Sportcentrum Oudenrijn geeft mij precies wat ik nodig heb”, aldus Marlies. “ Ik had last van een langdurige onderrug-blessure en door het trainen met Eelke ben ik daarvan af. En ook een paar kilo’s, hartstikke fijn. In mijn eentje was dat niet gelukt, had ik misschien de apparaten verkeerd gebruikt en mezelf overbelast. Personal training is voor mij heel stimulerend, niet alleen door de persoonlijke aandacht, maar ook door het grote scala aan oefeningen. Verre van saai dus èn onder deskundige leiding. Kortom:  altijd leuk om naar de training toe te gaan. En aangevuld met de grote diversiteit aan groepslessen, werk ik structureel aan het verbeteren van mijn conditie en gezondheid”.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eelke (coördinator Personal Training). Zij is te bereiken op telefoonnummer: 06-25 52 26 85.
Scroll naar boven