fbpx

Nieuwsbrief november – Grand Café & Meer

Grand Café:
Geen zin om te koken?
Wist je dat je bij ons kan lunchen en dineren? Zo hebben wij altijd een onwijs lekkere special op de kaart staan. Probeer het eens. Klik op MENU voor onze menukaart. Eet smakelijk!

En Meer:
Zonnepanelen
Dat Sportcentrum Oudenrijn al veel heeft geïnvesteerd in duurzaamheid mag bekend zijn. Inmiddels zijn er circa 100 nieuwe (lees extra) zonnepanelen geplaatst op het dak.

Wil jij ook onderdeel zijn van ons team?
DAT KAN!!! Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe horeca collega’s die minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn. Interesse? Of weet jij iemand? Stuur een mail naar MAILHORECA.

We zijn ook nog op zoek naar een “handige” man of vrouw die voor ongeveer 20 uur per week onderdeel wil zijn van onze facilitaire dienst. Interesse? Of weet jij iemand? Stuur een mail naar MAILSCO.

Tarieven
De tarieven van Sportcentrum Oudenrijn zijn (of worden nog) met gemiddeld 7% verhoogd. Er is door heel veel sporters, leden, gasten en bezoekers, ontzettend veel begrip getoond. BEDANKT HIERVOOR!!!

Schrijf een review!
Wij waarderen het enorm als je een review schrijft voor op onze website! Let op, je moet dan wel ingelogd zijn via Google. REVIEW

Vragen? Opmerkingen? 
MAILSCO, bel (030 666 46 86), kom langs!

Scroll naar boven