fbpx

Nieuwe manueel therapeut bij Tamminga Fysiotherapie

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Fred van Alphen en werk sinds kort als Manueel therapeut bij Tamminga Fysiotherapie op locatie Sportcentrum Oudenrijn. Ik ben al bijna 20 jaar werkzaam als fysiotherapeut.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Bij Tamminga Fysiotherapie wordt samengewerkt met verschillende disciplines en wordt er gewerkt met de meest moderne apparatuur. Hierdoor kan gericht en doeltreffend behandeld worden. In Sportcentrum Oudenrijn is het vooral de sportieve, ongedwongen sfeer die mij aantrekt. Mensen komen hier écht in beweging! Maar soms gaat bewegen door (pijn)klachten even minder goed. Vaak komt dit door een verstoorde spierspanning en/of minder soepele gewrichten. Samen met u kijk ik wat de aanleiding is voor de verstoorde beweging of de pijn. Met manuele therapie maak ik de stijve gewrichten en spieren soepel. Daarna gaan we actief de moeilijke beweging oefenen. Zo beweegt u makkelijker en heeft u minder of geen pijn meer bij het trainen of het sporten.

Ik zie u graag bij Sportcentrum Oudenrijn tijdens het trainen of sporten. Mocht dit door (pijn)klachten even niet lukken, dan hoor ik het graag.

Scroll naar boven