fbpx

Nieuw groepslesrooster & oproep van Jasper

Beste leden,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie flexibiliteit de afgelopen periode. Of het nu groepslessen waren op een ander tijdstip, het verplicht reserveren voor de fitness of de FunXtionlessen op de tennisbaan; ik besef dat jullie niet altijd blij zijn geweest met deze veranderingen/verplichtingen. Toch heb ik de manier waarop jullie hier mee om zij gegaan echt als flexibel en meewerkend ervaren, dank daarvoor dus.

Tegelijkertijd wil ik óók een beroep op jullie doen. September nadert en dat betekent dat het weer drukker gaat worden in het sportcentrum. Tegelijkertijd loopt het aantal coronabesmettingen landelijk op en worden regels (dus) strenger gemaakt.

De afgelopen weken hebben we daarom een gedetailleerd plan gemaakt om al onze bezoekers en medewerkers verantwoord te kunnen ontvangen. Hoewel wij allerlei randvoorwaarden gecreëerd hebben is jullie hulp hier écht bij nodig. Ik roep jullie dan ook met klem op: respecteer de 1,5 meter, volg netjes alle regels op en maak apparaten schoon nadat je ze gebruikt hebt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor al onze andere bezoekers en medewerkers.

Aangezien we vanaf september nauwelijks meer gebruik zullen kunnen maken van de tennishal en sporthal voor groepslessen hebben we een nieuw rooster gemaakt. Klik hier om het rooster per 31 augustus te bekijken. Per les hebben we een maximaal aantal deelnemers vastgesteld. We beseffen dat we hierbij regelmatig ‘strenger’ zijn dan de landelijke richtlijn, maar dat is een bewuste keuze, omdat veilig en verantwoord altijd de eerste voorwaarde is. Om toch zoveel mogelijk leden de gewenste plek te bieden hebben we veel extra lessen op het rooster gezet.

Volgende week vrijdag ontvangen jullie een reguliere nieuwsbrief met de laatste details over de gang van zaken vanaf 31 augustus.

Tot slot nog twee zaken:

  • Collega Douglas heeft helaas besloten om per 1 oktober weg te gaan bij Sportcentrum Oudenrijn. Wij vinden het erg jammer dat hij weggaat, maar wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging.
  • Ik heb er bewust voor gekozen niet alle maatregelen die we als sportcentrum genomen hebben rondom corona te communiceren, maar mocht je hier meer over willen weten vertellen we dit graag. Één van de maatregelen is dat de luchtverversing in de fitness op maximaal staat en de (buiten)deuren openstaan. Dit heeft (helaas) de consequentie dat de airco minder goed werkt en het dus warmer is.

Blijf gezond, blijf fit,

Sportieve groet,

Jasper

Scroll naar top