Welkom! Op zoek naar jeugdfitness of jeugdgroepslessen in Utrecht en omgeving?

Welkom bij Jeugdfitness Utrecht!

Bent u op zoek naar een leuke en veilige manier om uw kind te laten sporten? Dan bent u bij Jeugdfitness Utrecht aan het juiste adres! Onze professionele en enthousiaste trainers staan klaar om uw kind te begeleiden bij het behalen van zijn of haar sportdoelen.

Bij Jeugdfitness Utrecht staat plezier voorop. Wij geloven dat kinderen het beste leren en presteren wanneer ze zich op hun gemak voelen en plezier hebben in wat ze doen. Daarom zorgen we voor een positieve en stimulerende omgeving waarin uw kind zich kan ontwikkelen en groeien.

Onze jeugdfitness programma’s zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en niveaus. Of uw kind nu al ervaring heeft met sporten of net begint, wij bieden programma’s op maat aan die aansluiten bij de behoeften en interesses van uw kind.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan veiligheid en gezondheid. Onze trainers zijn opgeleid om uw kind op een verantwoorde manier te begeleiden en te coachen, en wij zorgen voor een schone en hygiënische sportomgeving.

Wilt u uw kind laten kennismaken met onze jeugdfitness programma’s? Neem dan contact met ons op om een proefles te plannen. Wij kijken ernaar uit om uw kind te verwelkomen bij Jeugdfitness Utrecht!

wij geloven dat sporten bijdraagt aan je geluk.

Als sportcentrum helpen we jou hierbij.
Van jong tot oud en van recreant tot topsporter.
Met persoonlijke aandacht en respect voor iedereen.

Ontspanning door inspanning in een een omgeving waar iedereen zich fijn voelt en welkom is.

Voor jonge sporters bieden we verschillenden opties aan. Voor ieder wat wils! Je kunt bij ons terecht voor:

 • Begeleid jeugdfitness
 • Fitness met een ouder
 • Karate
 • Kickboksen
 • Musicalles
 • Tennisles

Vraag hier een gratis dagpas aan:

Fitness & Groepslessen – Gratis proefles?

   Meer weten over ons aanbod?

   Wil je meer informatie over ons aanbod in jeugdfitness en jeugdgroepslessen? Neem een kijkje op onze website, kom gerust een keer langs, of vul het contactformulier hiernaast in.

   Tot snel!

   Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

   Scroll naar boven