fbpx

Een peronal trainer is toch niets voor mij: dacht Tineke

‘Een personal trainer is toch niks voor mij’: dacht Tineke

Dat was mijn heilige overtuiging. Ik had altijd het beeld dat dit met name geschikt was voor mensen die een stok achter de deur nodig hebben om te sporten of mensen die voornamelijk spiermassa wilden kweken. Ik val niet in een van de groepen en toch sport ik nu al meer dan een jaar met een personal trainer.  Al jaren sportte ik veel, met name hardlopen was voor mij dé sport. Ik deed dit dan ook 2 a 3 keer in de week. Met mijn conditie zat het ook wel goed. Mijn lijf protesteerde wel af en toe. Ik had vaak rugpijn, en dat werd steeds erger. En die buikspieren hadden ook betere tijden gekend. Er moest iets gebeuren……..maar ja hoe…..?

Op advies van een buurvrouw die goede ervaringen had  met personal training bij sportschool Oudenrijn heb ik mij aangemeld. Het intake gesprek was meteen fijn. Trainster Doriet had veel oog voor mijn fysieke klachten en mijn doelen stonden centraal. Waar gaan we allemaal aan werken? Nou, als ik dan toch zo actief aan de slag ging, had ik nog wel een extra doel. Naast  het verminderen van de rugklachten leek het me ook heel  fijn om wat strakker in het pak te zitten.
Ik ben gaan trainen met Doriet. Zij is naast personal trainer ook fysiotherapeut en deze combinatie heeft mij geholpen om een training te krijgen die echt werkt. Na enkele weken merkte  ik al verschil. Nu ik een jaar verder ben,  kan ik zeggen dat de rugklachten tot het verleden behoren,  ben ik  vele centimeters kwijt en  zit  ik aanzienlijk strakker in mijn vel.
De wekelijkse training is niet meer nodig. Maar zo om de 2-3 weken train ik toch weer met Doriet en kijken we samen waar mijn training nog aangepast kan worden.

Wil je meer weten over Personal Training? Neem dan contact op met Eelke 06-25522685

Scroll naar top