fbpx

Een bericht van Jasper

Beste sporter,

Met deze brief wil ik je laten weten dat ik aan het eind van dit jaar zal stoppen als eindverantwoordelijke bij Sportcentrum Oudenrijn.

Dat doe ik met een dubbel gevoel, want hoewel ik natuurlijk achter mijn keuze sta verlaat ik de plek waar ik al dertien jaar met ontzettend veel plezier werk. Als scholier begonnen met een bijbaantje achter de bar, gedurende mijn studie in verschillende functies in de fitness en na mijn afstuderen alweer drie jaar als algeheel eindverantwoordelijke. Een prachtige baan in een fantastisch bedrijf.

De keuze om te stoppen was dan ook een lastige, maar het gevoel terug te willen naar de zorg, terug naar datgene waarvoor ik gestudeerd heb, werd steeds sterker.

Dankbaar kijk ik terug op alle kansen die ik kreeg en die maakten dat de dwarse puber die ik was zich kon ontwikkelen. Dank ook naar al mijn collega’s. Jullie inzet en energie is buitengewoon en creëert de fijne sfeer die zo typerend is voor ons centrum. 

Maar bovenal dank aan jullie; leden en bezoekers. Dank voor jullie energie, jullie flexibiliteit, voor jullie constructieve kritiek, voor jullie steun in coronatijden, enzovoorts. Zonder jullie geen Sportcentrum Oudenrijn.Tot slot, het voelt dubbel om weg te gaan in deze onzekere tijd, maar ik doe dat met het volle vertrouwen dat diegene die mijn taken overnemen dat minstens zo goed zullen doen. Het plan dat zij geschreven hebben voor de komende jaren staat als een huis en ik weet dan ook zeker dat Sportcentrum Oudenrijn de komende jaren alleen maar verder zal verbeteren.

Het was me een groot genoegen.

Sportieve groet,

Jasper van Leeuwen

Scroll naar boven