fbpx

Aanpassingen regels Fitness & Horeca

Beste Sporters,

Aanstaande maandag is de zomervakantie alweer voorbij. Voor ons als sportcentrum betekent dat het begin van het ‘reguliere’ seizoen. Om, in deze tijden van corona, iedereen veilig en verantwoord te kunnen ontvangen zijn enkele regels aangepast.

Het allerbelangrijkste is en blijft: respecteer de 1,5 meter afstand naar andere gasten en onze collega’s. Daarnaast vragen we iedereen om slechts enkele minuten van tevoren te komen. Zo voorkomen we onnodige drukte. Kom ook al zoveel als mogelijk in sportkleding (m.u.v. sportschoenen).

Wachtruimte fitness/groepslessen/Funxtion/jeugdlessen
Deze wachtruimtes zullen grotendeels gelijk zijn als in de zomervakantie. Twee wijzigingen:
1.     Groepslessen die in de vakantie in de sporthal de wachtruimte hadden moeten dat nu ook in de horeca doen 
2.     De wachtruimte voor de Funxtion is de ruimte in de horeca vóór de binnentennisbaan.

Voor Funxtion en groepslessen is er helaas géén mogelijkheid gebruik te maken van de kleedkamers. Voor de individuele fitness is dit wél mogelijk.

Horeca
Uiteraard ben je van harte welkom in onze horeca. Er zijn twee opties:
1.    Meenemen: één kant van onze bar is ingericht als ‘take away’ bar. Hier kun je een hapje/drankje bestellen om deze mee te nemen naar huis of te gebruiken bij het sporten. Hiervoor is geen registratie o.i.d. nodig.

2.    Plaatsnemen: aangezien we (door de wachtruimtes) minder tafels beschikbaar hebben dan gebruikelijk geldt dat, wanneer je plaatsneemt in onze horeca, een consumptie verplicht is.
Neem plaats, we komende bestelling opnemen en uitserveren. We vragen je het gegevensformulier in te vullen dat op de tafel ligt. Uiteraard zullen we deze gegevens vertrouwelijk bewaren, voor geen enkel ander doel inzetten en tijdig vernietigen.

Na afloop verzoeken we je om via ons terras het sportcentrum te verlaten. Onze ingang functioneert namelijk uitsluitend als ingang en niet (meer) als uitgang.

We hopen iedereen weer snel te zien en rekenen op jullie medewerking.

Sportieve groet,

Team Sportcentrum Oudenrijn

Scroll naar boven