NIEUWSMeer nieuws

 • Renske Wassenaar als groepslesdocent bij Sportcentrum Ouden...

  LEES MEER
 • Mariska de Wilde als yogadocent bij Sportcentrum Oudenrijn ...

  LEES MEER

Dé Plek Voor Padel In Oudenrijn En Omgeving

Padel is de snelst groeiende en misschien wel leukste sport van Nederland. Vanaf nu kan er padel gespeeld worden bij Sportcentrum Oudenrijn!
Je kunt zelf een padel baan reserveren. Via de link kan je een account aanmaken en de baan reserveren.

Wat is Padel?

Padel is een combinatie van tennis en squash. Padel heeft als sport veel voordelen. Ten eerste is het gemakkelijk te leren. De opslag is altijd onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel. Dat komt omdat de baan ommuurd is. Een padelbaan is 20 meter lang en 10 meter breed. De puntentelling is net zoals bij tennis. Ten tweede is padel geschikt voor alle leeftijden. Het kan dus door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is de sport een teamsport: je speelt het met z'n tweeën of met z'n vieren. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen. Als je meer wilt weten over de spelregels, klik dan op de link: spelregels PadelTot slot is de racketsport een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel en het is een tactische sport. Kortom: Padel spelen is gezond, je blijft lekker in beweging én het is bovenal leuk!
Naast het (regulier) los huren van een padelbaan biedt Sportcentrum Oudenrijn ook een lidmaatschap en trainingen aan. Daarnaast is het mogelijk om competitie te spelen. Hieronder lees je alle informatie. Vragen? Stel ze via info@sportcentrumoudenrijn.nl of bel 030 666 4686.
 

Padel Lidmaatschap:

Vanaf 1 augustus 2019 wordt het mogelijk om lid te worden van onze padelclub. Wat houdt dit lidmaatschap in? Voor een vast bedrag per (half) jaar kun je elke week maximaal 2,5 uur padellen. Dit kan met andere leden, maar ook met niet leden. Wanneer je met niet-leden speelt betalen zij hun ‘reguliere’ deel en is jouw deel ‘gratis’. Dit lidmaatschap kost 175 euro voor een geheel kalenderjaar en 100 euro voor 6 maanden. Uitsluitend in hele kalendermaanden en starten kan vanaf 1 augustus. Interesse? Inschrijven kan via: info@sportcentrumoudenrijn.nl
 

Padel Competitie:

Dit najaar zullen weer enkele competitieteams padel van start gaan. Wil je ook competitie spelen? Schrijf je dan in! Dit kan individueel of met je team! Je kunt competitie spelen als lid (zie bovenstaand, je betaalt dan geen baanhuur voor competitie), maar ook als je geen lidmaatschap hebt. Teams met leden en niet-leden zijn ook toegestaan.
Wanneer je thuis speelt krijgt iedereen van ons het eerste rondje en twee blikken ballen. 
 
Prijzen competitie per persoon:
Aantal spelers:           Lid:                  Geen lid:

4                                        22,-                       80,-

5                                        18,-                       65,-

6                                        15,-                       55,-

Wij spelen competitie via de KNLTB. Klik op de link voor meer informatie: speeldata KNLTB

Padel Lessen:

De najaarslessen zijn inmiddels van start gegaan. Wil je graag in het volgende seizoen meedoen met de padellessen? In november/december zal de inschrijving voor de winterlessen open gaan! 
 

Wil je kennis maken met Padel bij Sportcentrum Oudenrijn? Vul hieronder je gegevens in, klik op verzenden en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op. 

 • *
 • *
 • *
 • * velden zijn verplicht.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

NIEUWS Meer nieuws

 • Renske Wassenaar als groepslesdocent bij Sportcentrum Ouden...

  LEES MEER
 • Mariska de Wilde als yogadocent bij Sportcentrum Oudenrijn ...

  LEES MEER