NIEUWSMeer nieuws

 • Zo levensecht dat je vergeet dat het een game is!  A...

  LEES MEER
 • Bowls club Oudenrijn start nu officieel met new age kurling...

  LEES MEER

Padel

Padel is de snelst groeiende en misschien wel leukste sport van Nederland. Vanaf nu kan er padel gespeeld worden bij Sportcentrum Oudenrijn!

Je kunt zelf een baanreserveren via oudenrijn.baanreserveren.nl. Hier kan je een account aanmaken en de baan reserveren.

Sportcentrum Oudenrijn is inmiddels gestart met het geven van padellessen. Lijkt je dat leuk? Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie.

Wat is Padel?
Padel is een combinatie van tennis en squash. Padel heeft als sport veel voordelen. Ten eerste is Padel gemakkelijk te leren. De opslag is altijd onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel. Dat komt omdat de baan ommuurd is. Een padelbaan is 20 meter lang en 10 meter breed. De puntentelling van padel is zoals bij tennis. Ten tweede is padel geschikt voor alle leeftijden. Het kan dus door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is Padel een teamsport: je speelt het met z'n tweeën of met z'n vieren. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen. Wil je meer weten over de spelregels van Padel? Klik dan hier. Tot slot is Padel een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel en het is een tactische sport. Kortom: Padel spelen is gezond, je blijft lekker in beweging én het is bovenal leuk!

Wanneer je zo enthousiast bent geworden dat je vaker padel wilt spelen dan is het ook mogelijk om een contract of een strippenkaart af te sluiten. De eerste 20 die een contract of strippenkaart afsluiten krijgen een gratis professioneel padelracket (1 per contract of strippenkaart). Op dit moment zijn er nog maar een paar rackets beschikbaar. Wees er snel bij, want OP = OP!

Wil je kennis maken met Padel bij Sportcentrum Oudenrijn? Vul hieronder je gegevens in, klik op verzenden en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op. 

 • *
 • *
 • *
 • * velden zijn verplicht.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

NIEUWS Meer nieuws

 • Zo levensecht dat je vergeet dat het een game is!  A...

  LEES MEER
 • Bowls club Oudenrijn start nu officieel met new age kurling...

  LEES MEER