NIEUWSMeer nieuws

 • Even voorstellen..........Ik ben Len Huard, 30 jaar en kick...

  LEES MEER
 • Na de Mont Ventoux in 2017 en de Alpe D’Huez in 2018 ...

  LEES MEER

Padel

Padel is de snelst groeiende en misschien wel leukste sport van Nederland. Vanaf nu kan er padel gespeeld worden bij Sportcentrum Oudenrijn!

Je kunt zelf een baanreserveren via oudenrijn.baanreserveren.nl. Hier kan je een account aanmaken en de baan reserveren.

Sportcentrum Oudenrijn is inmiddels gestart met het geven van padellessen. Lijkt je dat leuk? Op zaterdag 1 december,  zaterdag 8 december, zaterdag 12 januari en zaterdag 19 januari is er van      11:00 - 12:00 uur een introductieles padel onder leiding van onze padelleraar Rick. Inschrijven voor deze les is niet nodig. Iedereen is van harte welkom! 

Wat is Padel?
Padel is een combinatie van tennis en squash. Padel heeft als sport veel voordelen. Ten eerste is Padel gemakkelijk te leren. De opslag is altijd onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel. Dat komt omdat de baan ommuurd is. Een padelbaan is 20 meter lang en 10 meter breed. De puntentelling van padel is zoals bij tennis. Ten tweede is padel geschikt voor alle leeftijden. Het kan dus door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is Padel een teamsport: je speelt het met z'n tweeën of met z'n vieren. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen. Wil je meer weten over de spelregels van Padel? Klik dan hier. Tot slot is Padel een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel en het is een tactische sport. Kortom: Padel spelen is gezond, je blijft lekker in beweging én het is bovenal leuk!

Wil je kennis maken met Padel bij Sportcentrum Oudenrijn? Vul hieronder je gegevens in, klik op verzenden en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op. 

 • *
 • *
 • *
 • * velden zijn verplicht.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

NIEUWS Meer nieuws

 • Even voorstellen..........Ik ben Len Huard, 30 jaar en kick...

  LEES MEER
 • Na de Mont Ventoux in 2017 en de Alpe D’Huez in 2018 ...

  LEES MEER