Nieuwsbrief November 2022 (copy 01)

*|MC:SUBJECT|*
Klik hier om het nieuws op de website te bekijken

Nieuwsbrief November
 
                                  Fitness & Health                                  
Nieuwsbrief in een nieuw jasje:
Zoals je kunt zien hebben wij de stijl en inhoud van onze nieuwsbrief veranderd. Op deze manier hopen wij dat jullie beter op de hoogte blijven en goed kunnen zien wat wij allemaal te bieden hebben; IEDER ZIJN DOEL!

Groepslessen:
Sinds oktober is ons groepslesrooster weer uitgebreid!! Zo is er een extra bodyshape op maandag, is de HIIT terug op dinsdag en zijn er wat aanpassingen in tijden en docenten.  Probeer eens een nieuwe les. Kom bijvoorbeeld op zondag lekker swingen bij Latin Dance? Check DEZE LINK voor alle mogelijkheden. 

Health:
Goed nieuws voor de sauna liefhebbers! Wij gaan de openingstijden van de sauna nog niet aanpassen. In het vorige nieuwsbericht stond dat we dit aan het overwegen waren, maar op verzoek van meerdere leden, hebben we besloten het niet te doen. Wij gaan, ergens in de komende periode, de "oude ingang" van de stoomcabine netjes afwerken. 

Collega's:
Er zijn de afgelopen periode wat collega's vertrokken. Dat zien wij totaal niet als iets negatiefs. De meeste collega's die zijn vertrokken hebben namelijk heel veel jaren bij ons gewerkt en daar zijn we super trots op. Zo is Doriet per 1 november niet meer werkzaam bij ons. Zij gaat zich verder richten op leefstijl coaching en wij wensen haar heel veel succes. Zoals je kunt zien zijn er nieuwe collega's te verwelkomen en komen er hier zelfs weer wat oude bekenden terug. 

Ieder zijn doel: Jan de Vos gaat voor een gezond leven!
Jan de Vos is in oktober 2021 begonnen met trainen bij Sportcentrum Oudenrijn. Hij woog op dat moment 175 kg en is gaan trainen om zo sterk en fit mogelijk te zijn voor een maagverkleiningsoperatie. Afgelopen juni is Jan geopereerd en inmiddels is Jan 50 kg afgevallen! Jan is vanaf dag 1 begeleid door Peter Zoontjes, een van onze fitness instructeurs. Jan traint 2-3 keer per week zelf en eens per week krijgt hij personal training van Peter. "Iedere dag krijg ik iets terug van mijn oude leven, variërend van bewegingsvrijheid tot actief kunnen deelnemen met sport en spel met mijn 12-jarige zoon en mijn vrouw. Kortom, ik heb de kans om een goed leven te hebben met beide handen aangepakt en ga daar ook mee door".
Hieronder een foto van Jan, voor- en na zijn metamorfose. 
                             Racket en Zaalsporten                            
Tennis: 
Wist je dat er al vele jaren een toptennisster en jeugdige talenten bij ons train(t)en? Deze trainingen worden verzorgd door de talent- en toptennis academy BTA, een KNLTB gecertificeerde tennisschool. Vanaf oktober trainen ze op onze binnenbanen en in de zomerperiode (april - september) trainen ze buiten. Het is echt een genot om naar te kijken! 

Padel:
Competitie voorjaar 2023
Wil je in het voorjaar van 2023 met je team padelcompetitie spelen? Laat dit dan voor 9-1-2023 aan ons weten door een mail te sturen naar MAILPADEL
Vanaf het voorjaar 2023 is het voor het eerst ook mogelijk om met een damesteam te spelen. 

KNLTB Lidmaatschap
Heb je momenteel een KNLTB lidmaatschap en wil je deze NIET verlengen? Zeg dit dan op voor 1 december 2022, door een mail te sturen naar MAILPADEL

Lessen
Momenteel zijn de lessen in volle gang. Medio december starten wij de inschrijving voor een nieuwe lescyclus van 8 lessen die in januari zal starten. Meer informatie volgt. Op PADELLESSEN staat altijd de meest actuele informatie.

Misbruik lidmaatschap
Helaas zijn er mensen die misbruik maken van onze "spelregels". Zo wordt er gereserveerd onder de naam van iemand die lid is, maar komt er iemand anders spelen. Heel erg flauw, maar wij gaan binnenkort regelmatig controleren en als er misbuik wordt gemaakt dan moeten wij helaas maatregelen treffen en zullen wij het lidmaatschap stopzetten. 

Clubgevoel
Komende tijd gaan wij onderzoeken hoe wij het terras "gezelliger" kunnen maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het realiseren van luidsprekers en het toevoegen van verlichting. Daarnaast zijn we bezig om in 2023 een (intern) toernooi te organiseren. Kortom, wij blijven er alles aan doen om het clubgevoel te stimuleren. 


Squash:
In augustus en september zijn alle squashbanen gerenoveerd. Ze zien er weer als nieuw uit. Ook zin om een balletje te slaan? Klik op SCOSQUASH om te reserveren!

Sportzaal:
Het basketbal seizoen is weer begonnen. Misschien is het leuk om eens een wedstrijd te kijken. Check hiervoor de websites van onze verenigingen: UBALL (talentacademy), SVO  (de vereniging voor jong en oud(er)) en SC Antilope (rolstoelbasketball). 
 
                                        Junior Fit                                        
Lekker sporten! 
Sportcentrum Oudenrijn biedt van alles voor de jeugd! Check JUNIORFIT voor een overzicht!

Groeplesrooster:
Op donderdag staat karate ( 6 t/m 12 jaar) weer op het rooster. Deze les wordt gegeven door Jasper! 


Padel:
Er zijn momenteel al lessen voor de jeugd op vrijdagmiddag. Binnenkort bieden wij ook een lidmaatschap voor de jeugd, zodat zij ook vrij kunnen spelen. Meer weten? Mail naar MAILPADEL voor meer informatie. 
                                Grand Café & Meer                               
Grand Café:
Geen zin om te koken?
Wist je dat je bij ons kan lunchen en dineren? Zo hebben wij altijd een onwijs lekkere special op de kaart staan. Probeer het eens. Klik op MENU voor onze menukaart. Eet smakelijk!

En Meer:
Zonnepanelen
Dat Sportcentrum Oudenrijn al veel heeft geïnvesteerd in duurzaamheid mag bekend zijn. Inmiddels zijn er circa 100 nieuwe (lees extra) zonnepanelen geplaatst op het dak. 

Wil jij ook onderdeel zijn van ons team?
DAT KAN!!! Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe horeca collega's die minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn. Interesse? Of weet jij iemand? Stuur een mail naar MAILHORECA.

We zijn ook nog op zoek naar een "handige" man of vrouw die voor ongeveer 20 uur per week onderdeel wil zijn van onze facilitaire dienst. Interesse? Of weet jij iemand? Stuur een mail naar MAILSCO.

Tarieven
De tarieven van Sportcentrum Oudenrijn zijn (of worden nog) met gemiddeld 7% verhoogd. Er is door heel veel sporters, leden, gasten en bezoekers, ontzettend veel begrip getoond. BEDANKT HIERVOOR!!! 

Schrijf een review!
Wij waarderen het enorm als je een review schrijft voor op onze website! Let op, je moet dan wel ingelogd zijn via Google. REVIEW

Vragen? Opmerkingen? 
MAILSCO, bel (030 666 46 86), kom langs!
Website Website
Email Email
Instagram Instagram
Facebook Facebook
Europaweg 48
3451 HG Vleuten - De Meern
Tel: 030 666 46 86
Fax: 030 666 46 93


Openingstijden Horeca:
Ma, Di, Wo, Do, Vr: 8:30 - 00:00
Za en Zo: 8:30 - 17:00
Openingstijden Fitness & Health:
Ma, Wo en Vr: 07:00 - 23:00
Di en Do: 08:30 - 23:00

Za en Zo: 08:30 - 17:00

Openingstijden Tennis, Padel en Squash:
Ma, Di, Wo, Do, Vr: 08:30 - 23:00
Za en Zo: 08:30 - 17:00


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*