*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

Beste leden,


Wij geloven er nog in, jij ook?
Één van de belangrijkste vragen van dit moment; “geloof je er nog in?” is ook op Sportcentrum Oudenrijn van toepassing. Want zonder realistisch geloof moet je stoppen. En op die vraag zeggen wij volmondig: “JA, wij geloven er nog zeker in”. Eerlijk, onderbouwd en met een plan. Maar dat het een spannende periode is en voorlopig nog zal blijven, ook na heropening, is een feit. Zo realistisch moeten we ook zijn.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat de dag gaat komen dat we weer mogen doen waar we voor bedoeld zijn. Het hele team van Sportcentrum Oudenrijn ziet ontzettend uit naar dat moment en is gemotiveerd tot op het bot! Twijfel daar maar niet over. Wij hopen van harte dat je er ook in blijft geloven en aan ons verbonden wilt blijven.
 
Aannames over de periode na 2 maart zijn er genoeg maar wij houden ons vast aan de feiten van het moment. Op 23 februari is de volgende persconferentie en op dat moment horen wij wat er gaat gebeuren na 2 maart.

Verder vind je in deze nieuwsbrief  informatie over de onze online lessen, over de incasso's, over Hallux en trakteert onze voedingsdeskundige!
 
Blijf fit, blijf gezond en blijf lid!

Thuis fit blijven


Om je te helpen thuis zo fit als mogelijk te blijven geven wij, zoals je weet, allerlei online lessen die te volgen zijn op FaceBook en Instagram en staan er inmiddels al heel wat in het archief op onze website. Klik hier voor alle informatie. 

Daarnaast zullen wij ook meer activiteiten organiseren als blijkt dat de lockdown langer duurt. Zo hebben wij laatst gezorgd dat er iedere dag een buikspierkwartier wordt gegeven.

De komende weken komen wij wederom met wat nieuws. Houdt ons in de gaten!
 

Incasso


Wij hebben de maanden januari en februari geïncasseerd en daar zijn enkele vragen en opmerkingen over geweest. Voor alle duidelijkheid, wij hebben het geïncasseerd maar dat geld ben je niet kwijt. De verloren tijd wordt achter de einddatum van het abonnement geplaatst en die maanden hoef je dan niet te betalen. Het financiële “verlies” is daardoor altijd voor Sportcentrum Oudenrijn.

De uitzondering hierop is als je zelf hebt gekozen om ons (deels- of volledig) te steunen. Die beslissing blijft ten alle tijden aan jou.

Of wij gaan incasseren voor de maand maart hangt af van de persconferentie van 23 februari. Als we na 2 maart ook nog dicht moeten blijven dan is de kans heel groot dat we dit niet gaan doen. Mail ons gerust als het niet duidelijk is. Wij zijn altijd bereid jou te woord te staan.

Hallux voetexperts: zo schaf je een goede sportschoen aan


De dagen zijn korter en het weer is qua temperatuur voor velen minder aangenaam. Wij merken in de praktijk dat veel cliënten in deze periode minder bewegen zeker nu sportscholen gesloten zijn. Dit terwijl het juist zo belangrijk is om in beweging te blijven voor uw gezondheid.

Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat Vitamine D bijdraagt aan een betere weerstand voor ziektes waaronder bijvoorbeeld Corona. Naast een betere conditie krijgt u, bij het op regelmatige basis maken van een wandeling, fietstocht of hardloopsessie, deze vitamine D door buiten te zijn.      ...

 

Diëtiste Maud: wie jarig is, trakteert!


Op 14 februari, bestaat Goed gevoed & Goed getraind maar liefst 7 jaar!
Wie jarig is trakteert en vooral dit jaar ga ik groots uitpakken!
 
Onder het mom van 7 vette jaren, 7 magere jaren ga ik dit jaar iets extreems doen! Ik ga maar liefst 7 dames enorm blij maken en 7 keer mijn Persoonlijke Training van 3 maanden weggeven t.w.v. van €774,-! 
 
Dus wil jij samen met mij van afvallen een feestje gaan maken en wil jij kans maken op de 3 maanden all-inclusive persoonlijke begeleiding, zodat jij straks weer lekker in je vel zit en korte metten maakt met alle diëten? Wil jij je aanmelden? Doe dat dan via deze link, daar vind je meer uitleg hoe je dat kunt doen. Meld je vóór 25 februari aan!      ...
Facebook
Website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*