fbpx

Diëtiste Maud: wie jarig is trakteert!

Goed Gevoed & Goed Getraind bestaat 7 jaar!

Op 14 februari, bestaat Goed gevoed & Goed getraind maar liefst 7 jaar!

Wie jarig is trakteert en vooral dit jaar ga ik groots uitpakken! Al 7 jaar is het mijn missie om zo veel mogelijk dames te helpen zich weer lekker in hun vel te voelen, door van afvallen een feestje te maken! Mijn hartje gaat letterlijk harder kloppen bij elke cliënt die trots zijn resultaten één voor één aftikt.

Onder het mom van 7 vette jaren, 7 magere jaren ga ik dit jaar iets extreems doen! Ik ga maar liefst 7 dames enorm blij maken en 7 keer mijn Persoonlijke Training van 3 maanden weggeven t.w.v. van €774,-! Ik weet het helemaal koekoek! Maar al te graag geef ik met liefde mijn tijd en energie aan deze 7 dames die extreem gemotiveerd zijn en met 100% commitment met mij aan de slag willen gaan.

Dus wil jij samen met mij van afvallen een feestje gaan maken en wil jij kans maken op de 3 maanden all-inclusive persoonlijke begeleiding, zodat jij straks weer lekker in je vel zit en korte metten maakt met alle diëten? Wil jij je aanmelden? Doe dat dan via deze link, daar vind je meer uitleg hoe je dat kunt doen.

Ik zou het zou super tof vinden als jij dit bericht wilt delen met je sportmaatje, vriendin of buurvrouw die vooral in deze tijd extra gemotiveerd is om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Stuur ze vooral dit bericht door, zodat zij deze kans niet missen.

Wil jij kans maken, vergeet je dan niet voor donderdag de 25e aan te melden via deze link.

Voor nu: geniet alvast van Valentijnsdag en ik hoop dat je er met mij de 14e er een groot feestje van gaat maken!

Gezonde feestgroeten,

Maud Bogers

Diëtist & leefstijl trainer

 

T:         06 12 98 42 50
@:        maud@goedgevoed-goedgetraind.nl
W:         www.goedgevoed-goedgetraind.nl

Blijf op de hoogte door mij te volgen op facebook of instagram of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang gelijk het gratis startpakket om de eerste stappen naar een gezonde eetpatroon te maken.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar top