*|MC:SUBJECT|*
Beste leden,


Zoals afgelopen week aangekondigd gaan we a.s woensdag van start met een uitgebreid groepslesrooster buiten. SCO Outdoor. Alle informatie in deze mail kun je ook op onze website vinden.

In deze mail de laatste details en regels hiervoor. Lees dit aandachtig door vóór je inschrijft!
1. Corona-protocol / regels
2. Uitleg over reserveren voor lessen
3. Groepslesrooster


De afgelopen weken hebben we dagelijks live-lessen via Facebook en Instagram gedaan. Hier stoppen we mee. De lessen blijven echter vindbaar via onze InstagramFacebook en de website.

1. Corona-protocol / regels

Om het sporten voor iedereen zo veilig en verantwoord mogelijk te maken is een lijst regels/voorwaarden opgesteld. Uiteraard zal de docent hier ook nauwkeurig op letten.

Vóór je komt:
- Houdt altijd tenminste 1,5 meter afstand van elkaar
- Blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt; neusverkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging (> 38 graden)
- Blijf thuis als iemand in jouw gezin koorts heeft en/of benauwdheidsklachten
- Blijf thuis als je ziek bent geweest in de afgelopen 72 uur
- Voor iedere les moet je jezelf online hebben ingeschreven. Hiervoor kunnen en mogen helaas geen uitzonderingen gemaakt worden.
- Was je handen voor vertrek

Als je komt:
- Kom minimaal 3 en maximaal 10 minuten van te voren en blijf vóór de ingang van ons centrum wachten. Je trainer komt je ophalen en begeleidt je naar de les.
- Een eigen handdoek is verplicht. Indien je in het bezit bent van een eigen matje; neem deze mee.
- Er is geen toegang tot de toiletten, douches en kleedruimtes. Zorg dus dat je naar het toilet geweest bent en kom omgekleed naar de les. De horeca is ook nog gesloten; dus neem je eigen flesje mee.
- Er is bij elke les sprake van bepaalde looproutes en een schoonmaakprotocol; de docent zal dit uitleggen. Volg deze instructies ten alle tijden op.
- Zolang de horeca gesloten is geldt; ga na de les direct naar huis. 

2. Uitleg over reserveren voor lessen

Het reserveren voor de groepslessen buiten gaat in principe op dezelfde manier als het reserveren voor groepslessen binnen. Ook nu kun je maximaal één week van tevoren reserveren. 

Een paar dingen zijn echter anders. Allereerst zijn we buiten afhankelijk van het weer. Indien het weer te slecht is annuleren we de les. Je krijgt de ‘strip’ die je hebt ingezet voor de les uiteraard terug. Let op: communicatie over het annuleren van lessen doen we per mail. Controleer dus je mail bij matig weer.

Ook wanneer je zelf meer dan 24 uur van tevoren je inschrijving annuleert krijg je de ‘strip’ terug. Annuleer je korter van tevoren geldt dit niet.

Voor het reserveren van groepslessen buiten heb je dus ‘strippen’ nodig. Er zijn twee opties; je koopt één losse les (7,50 euro) of je koopt een strippenkaart voor 10 lessen (50,- euro). Hieronder staat uitgelegd hoe dit werkt.

Heb je al eens gereserveerd voor groepslessen; begin dan bij stap 2 of 3.

Stap 1; een account aanmaken bij baanreserveren.
Via www.oudenrijn.baanreserveren.nl kun je een account aanmaken. Dit account heb je nodig om te kunnen reserveren. Kom je hier niet uit? Klik hier voor een uitleg.
Wilt u een strippenkaart kopen; ga dan door naar stap 2. Wilt u één losse les afrekenen; ga dan door naar stap 3.

Stap 2; ik wil een strippenkaart (10x)
Klik op deze link: https://oudenrijn.baanreserveren.nl/user/membership/buy/435. Log in met uw account en voltooi de betaling. Zodra u deze betaling heeft voltooid heeft u 10-strippen op uw account. U kunt nu door naar stap 3a.

Stap 3: ik wil een (losse) les reserveren
Log in op Baanreserveren en ga naar de dag waarop u een les wilt doen (maximaal 1 week vooruit). Selecteer bovenin beeld de optie ‘OUTDOOR’. Nu verschijnt het overzicht van de lessen op de betreffende dag. Klik op de les waar u aan mee wilt doen. 
Indien u een strippenkaart heeft wordt er automatisch één strip van uw tegoed afgehaald en hoeft u niet meer te betalen. Indien u geen strippenkaart heeft wordt u doorgeleid naar een Ideal-pagina waar u kunt betalen.

Lukt het je ondanks de uitleg niet om te reserveren; mail naar Gaby.bos@sportcentrumoudenrijn.nl.

3. Groepslesrooster

Vanaf dit moment staat het groepslesrooster op onze website. Let op: op Baanreserveren staat niet welke docent de les geeft. Dit staat echter wel op de website.

Op 1e pinksterdag (zondag 31 mei) zijn we gesloten. Op 2e pinksterdag (maandag 1 juni) zijn er alleen ochtendlessen (’s avonds gesloten). Naast de reguliere maandag-lessen zal er dan ook een spinning worden aangeboden.

Facebook
website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*