*|MC:SUBJECT|*
Lieve sporters,

Dinsdagavond tijdens de persconferentie van Mark Rutte werd duidelijk dat, behoudens wat verruiming voor kinderen, alle maatregelen nog met een drietal weken zijn verlengd. Concreet betekent dit dat wij in ieder geval tot 20 mei gesloten zullen zijn. Vervelend, maar niet verrassend.

Op de achtergrond werken we hard aan het centrum en we kijken er naar uit jullie deze veranderingen te mogen laten zien. Ook is er al een uitgebreid plan uitgewerkt over hoe we open zouden kunnen in de ‘1,5-meter-maatschappij’. 

Ondertussen proberen we jullie ook fit te houden met allerlei trainingen die je thuis kunt doen. Op onze website staan al meer dan 20 workoutvideo’s van zo’n 20 minuten. Van Yoga tot HIIT en van Fit & Vitaal tot bodyshape. Door twee (of meer) keer per week zo’n lesje te doen kun je goed zorgen dat je fit blijft

Dinsdag zijn we ook gestart met live-lessen via Facebook en Instagram. Hier waren de reacties zeer positief op en komende weken zullen we dit frequent blijven doen! Ook zal er komende week een live-groepslesrooster online komen. Volg ons op onze (vernieuwde!) Instagram of Facebook om zo op de hoogte te blijven! Hieronder lees je trouwens meer over onze vernieuwde social-media kanalen.

Tot slot, ontzettend bedankt aan al diegene die gehoor hebben gegeven aan onze oproep om ons te steunen. Een dank-video is naar jullie onderweg. Diegene die het nog niet gedaan hebben, zouden wij alsnog willen oproepen het ook te doen. Het is uiteraard geheel vrijwillig, maar je helpt ons er enorm mee. Steunen kan hier

Blijf gezond, blijf fit,

Sportieve groet,

Sportcentrum Oudenrijn
 

Enquête naar gezinsabonnementen bij Sportcentrum Oudenrijn

De afgelopen maanden loopt Lars Poorthuis, student aan de Hogeschool van Amsterdam, stage bij Sportcentrum Oudenrijn (SCO). Hij onderzoekt in deze stage het invoeren van een gezinsabonnement bij SCO. Hoewel het centrum gesloten is, heeft Lars de afgelopen weken hard doorgewerkt en een plan uitgewerkt. De volgende fase van zijn onderzoek is een enquête.

Volgende week zullen wij een mail versturen naar diegene die met méér dan één lid op hetzelfde adres wonen. Mocht je deze enquête ontvangen willen we je vragen deze in te vullen. Zo help je Lars, SCO, maar mogelijk ook jezelf, want mede afhankelijk van deze resultaten gaan we wellicht een gezinsabonnement invoeren.

Beste leden, het Social Team hier!

Onlangs hebben wij de socials (Instagram, Facebook en Youtube) van Sportcentrum Oudenrijn opgefrist: een vernieuwende frisse start. Dit houdt in dat jullie veel nieuwe online concepten kunnen verwachten, waarvan een aantal al van start gegaan zijn (met succes!). Denk hierbij aan online lessen, LIVE groepslessen, challenges, WIN acties, updates... and more to come!

Wij willen JOU graag uitnodigen in onze online-familie, zodat jij van al deze extra’s kunt genieten, en wij weer van jou! 

Het enige wat je hoeft te doen is:
1. Volg ons op Instagram: @sportcentrum.oudenrijn
2. Like ons op Facebook: Sportcentrum Oudenrijn Leidsche Rijn
3. Abonneer op ons YouTube kanaal: Sportcentrum Oudenrijn

Blijf fit en gezond. Samen staan we sterk. 
Zien we je snel online? 
Sportieve vriendelijke groet,

Het Sportcentrum Oudenrijn Social Team.

Facebook
website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*