*|MC:SUBJECT|*
Beste leden,

Vooraf: afgelopen zondagmiddag besloten we vóór de persconferentie dat we helemaal gingen sluiten. Vandaar dat wij de datum van eind maart hanteerden. Even later werd duidelijk dat alle regels tot en met 6 april zouden gelden. Uiteraard houden wij ons daaraan en zijn we dus in ieder geval tot en met 6 april gesloten.

Dan…

Aangezien jullie niet naar het Sportcentrum kunnen komen wij naar jullie. Niet fysiek, maar digitaal. Vanaf vandaag zullen er (bijna) dagelijks kleine workouts op onze website verschijnen.

Van buikspierkwartier tot yoga en van HIIT tot benen/billen training. Alles om zo fit mogelijk de quarantaine door te komen. De eerste video’s staan al online! Klik hier om ze te bekijken.

Om jullie extra te motiveren mee te doen verloten we een leuke prijs onder de leukste home-video’s van onze trainingen. Dus, hou je zelf fit, laat je huisgenoot je filmen en stuur jouw video van onze training via whatsapp naar: 06-13280576.

Op de achtergrond zijn we druk bezig met alle praktische aspecten van deze uitzonderlijke situatie. Komende week zullen we jullie hierover informeren.

Laat jullie filmpjes maar komen!

Sportieve groet,


Sportcentrum Oudenrijn
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*