*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


Om te beginnen wensen we je natuurlijk een heel sportief en gezond 2020!

We openen deze nieuwsbrief met 2 mededelingen over de app en het online reserveren voor groepslessen en kinderopvang.

Verder lees je in deze nieuwsbrief over een aantal wijzigingen in het groepslesrooster vanaf januari en zetten we de winnaar van de pepernotenactie van december nog even in de spotlights.

Ook vind je in deze nieuwsbrief de uitnodiging voor de LINKborrel 2020 en stellen we je voor aan maar liefst 3 nieuwe collega's. Tot slot heeft diëtiste Maud een aantal handige tips om dit jaar wél je goede voornemens vol te houden. 

Tot snel in het sportcentrum!
Twee mededelingen: app en online reserveren

Allereerst een mededeling over de app: deze zal vanaf heden niet meer ge-update worden en we zullen de app niet meer gebruiken.
LET OP: Dit houdt dus ook in dat de roosters in de app niet meer up-to-date zijn!

De tweede mededeling betreft het online reserveren voor de groepslessen. Vanaf 11 januari is het voor elke les waaraan je wilt mee doen nodig om vooraf online ingeschreven te zijn.

Dat wil zeggen: Vanaf zaterdag 4 januari is het mogelijk om voor de lessen op zaterdag 11 januari te reserveren, vanaf zondag 5 januari is het mogelijk om voor de lessen op zondag 12 januari te reserveren, enzovoorts. 

Vanaf 4 januari t/m 10 januari is er dus een overgangsperiode: je kunt je inschrijven voor de lessen in de week vanaf 11 januari, maar er liggen t/m 10 januari nog inschrijflijsten op de balie.

Vragen over over het online reserveren? Klik hier voor een uitleg. Uiteraard helpen we je ook graag aan de balie of via de telefoon.
Wijzigingen groepslessen vanaf januari 2020

Kickboksen
Vanaf januari zal de les op donderdag van 18.30-19.30 komen te vervallen.

Spinning elke 2e zondag van de maand
Ben je buitenfietser en wil je klaar zijn voor het voorjaar? Of wil jij een keer een lange duurtraining doen? Op zondag 12 januari, 9 februari en 8 maart is er de mogelijkheid om je uit te leven. 

Vanaf 8.30-11.30 wordt er dan een duurtraining gegeven in de spinningzaal
met een 3 uur durende spinningles.

Inzet is het duurvermogen te trainen bij 70-75% van je maximale hartslag. Overigens ook erg geschikt voor mensen die aan vetverbranding willen doen. De eerste 2 uur zijn ook de normale lessen, die op deze dagen dus aangepast zijn. Je kan dus zelf kiezen of je 1, 2 of 3 uur blijft rijden. Voor je duurtraining heeft de 3 uur natuurlijk het beste effect.

De lessen worden zoals gewoonlijk op zondag gegeven door Johan van der Waal.

Spinning op de dinsdag
Vanaf januari gaat het tijdstip van de spinningles op dinsdag veranderen van 18.30-19.30 naar 19.30-20.30. Deze les zal in het vervolg gegeven worden door Matthijs.

Wijzigingen lessen op zondag
Vanaf januari zullen onderstaande lessen op deze tijden gegeven worden:

8.30 uur     Bodyshape
8.30 uur     Spinning
9.30 uur     Clubyoga
9.30 uur     Spinning
10.30 uur   Kickfun
11.30 uur   HIIT

Wijzigingen lessen woensdag
Vanaf januari zal de B.B.B. van 20.30 uur vervallen. Om 18.30 zal er een extra Bodyshape gegeven worden in de kleine zaal.
Winnaar pepernotenactie

2203! Zoveel pepernoten zaten er uiteindelijk in de vaas die aan de ingang van de fitness & health stond. De gelukkige winnaar is Paul van Voort die met zijn 2222 pepernoten het dichtst bij zat! De prijzen die Paul heeft gewonnen zijn een massage van onze sportmasseuse Liana, een maand lang gratis sporten en natuurlijk een heleboel pepernoten!

Dé netwerkborrel voor ondernemend Leidsche Rijn

Meld je gratis aan via www.linkborrel.nl!

Even voorstellen ...... Matthijs

Ha! Mijn naam is Matthijs, en vanaf januari 2020 mag ik een spinninguur op de dinsdagavond verzorgen. Ik spin al bijna 19 jaar, waarvan 8 jaar met veel plezier in Sportcentrum Oudenrijn. Velen van jullie ken ik dus, en velen van jullie kennen mij. Onder andere van de 5 uursspinningmarathon waar we samen met jullie € 5.000 bij elkaar fietsten voor War Child waarmee ik naar de top van de Kilimanjaro mocht.

Lees hier meer over Matthijs.
Even voorstellen ...... Rosa

Mijn naam is Rosa, 18 jaar oud en kom uit Vleuten. Sinds kort ben ik komen werken bij Sportcentrum Oudenrijn. Hier ga ik wat uurtjes achter de balie oppakken en sta ik op de zondag ochtend bij de kidsclub.

Lees hier meer over Rosa.
Even voorstellen ...... Enrico

Hallo, ik ben Enrico ik kom uit Dordrecht en ik woon nu op mezelf in Utrecht. Ik ben 24 jaar en ik hou van kip net zoals jij als het goed is ;-). Fitness is altijd mijn passie geweest en ik geniet er enorm van om mensen beter en gezonder te maken.

Lees hier meer over Enrico.
TIPS: Stel goede voornemens op, die je wel haalt

Heb jij nieuwe goede voornemens voor 2020? Ga dit jaar ervoor zorgen dat jij jouw voornemens WEL haalt. Rond al jouw doelen af met succes. In deze blog help ik je om de juiste stappen te zetten. Ga concreet aan de slag en maak er een mooi, gezond en sportief nieuwjaar van. Ga hier direct naar de blog om de tips te lezen.
 
Maak in 2020 een vliegende start met 100% energie
Start jouw nieuwe jaar vol energie en motivatie voor meer resultaat.
❤ Wil jij in 2020 focussen op persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen? 
❤ Wil jij afvallen en trots zijn op jouw lichaam? 
Stop met diëten en maak een vliegende start met het Leefstijl Veranderboek. Om maar meteen goed van start te gaan ontvang je van mij tijdelijk 25% korting op het Leefstijl Veranderboek.
 
In 90 dagen gaan we praktisch aan de slag en zorgen we voor blijvend resultaat door jouw gewoonten te veranderen. Gun jezelf een leven vol genot, zonder schuldgevoel, meer energie en meer zelfvertrouwen. Word weer trots op je lijf! 
 
Meteen aan de slag? Bestel jouw exemplaar nu hier!
Gebruik hiervoor vlak voor het afrekenen de kortingscode LVB2020 in jouw winkelwagen en de korting wordt direct verrekend. 
 
Meer tips? Houd de website in de gaten of volg ons op 1 van onze social media kanalen, Facebook, Instagram, Twitter of Linked-In. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe tips, recepten en weetjes.
 
Jouw Diëtist en coach
Maud Bogers


 
T:        06 12 98 42 50
@:      maud@goedgevoed-goedgetraind.nl
W:       www.goedgevoed-goedgetraind.nl
 
Last van wintertenen?

Wintertenen is geen ernstige aandoening maar kan wel zeer pijnlijk zijn! De aandoening ontstaat meestal in de herfst en winter vanwege de lage temperatuur en de vochtige lucht.

Lees hier meer over de symptomen, wat je eraan kunt doen en hoe je wintertenen kunt voorkomen.

Maak een afspraak
Heb je klachten aan voet, enkel, knie heup en/of rug? Dan kun je contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak met onze podotherapeut:
T: 088 – 345 6 543
www.hallux.nl

Onze jarigen in januari

Johan            5 jan.   - spinning
Bas                5 jan.   - horeca
Irma               9 jan.   - horeca
Madu             13 jan. - fitness
Sandra          16 jan. - groepslessen en balie

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*