fbpx

Even voorstellen ….. Matthijs

Ha! Mijn naam is Matthijs, en vanaf januari 2020 mag ik een spinninguur op de dinsdagavond verzorgen. Ik spin al bijna 19 jaar, waarvan 8 jaar met veel plezier in Sportcentrum Oudenrijn. Velen van jullie ken ik dus, en velen van jullie kennen mij. Onder andere van de 5 uursspinningmarathon waar we samen met jullie € 5.000 bij elkaar fietsten voor War Child waarmee ik naar de top van de Kilimanjaro mocht.

Ik ben 51, woon met mijn vrouw in De Balije, mijn kinderen studeren in Deventer en in Eindhoven. Naast spinnen doe ik nog wat aan tennis en aan hardlopen, en overdag besteed ik mijn tijd aan financieel management. Mijn grootste hobby is reizen: het kan me niet lang of ver genoeg zijn, ik bezocht alle continenten al eens en de wish list past alleen op een behangrol…

Wat kun je bij mij verwachten in de spinningles? Variatie en stoempen! De variatie in muziek tussen stevige techno, gitaren, Nederlandstalig, klassiekers maar dan in een verrassende versie uitgevoerd: die muziek geeft mij de energie om weer een tandje bij te draaien. Jou toch ook? Kom je oliebollen er lekker af fietsen, ik kijk uit naar je komst!

Scroll naar boven