*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


De zomervakantie komt er aan en daar heeft iedereen wel zin in. Onder het motto: 'niks moet, alles mag' gaan veel mensen op vakantie. Heerlijk!

Bij Sportcentrum Oudenrijn is er van alles te doen tijdens de zomermaanden. Zo zijn er 2 plekken vrijgekomen voor onze reis naar de Stelvio en kun je lid worden van de padelclub. Gaat de VES-stempelactie weer van start en kun je tijdens je vakantie je abonnement overdragen aan familie of vriend(in). En tot slot biedt onze diëtiste Maud een vetpercentage meting aan.

Kortom: er is genoeg te doen bij Sportcentrum Oudenrijn in de zomermaanden. 
SCO goes Stelvio....... 2 plekken vrijgekomen

Helaas hebben twee wielrenners, vanwege een vervelende blessure, moeten afzien van deelname aan onze Stelviotrip. Dit betekent dat er toch weer twee plekken vrij zijn.

Eind augustus vertrekken we met Sportcentrum Oudenrijn naar de Passo dello Stelvio. Met 2757 meter hoog en 46 haarspeldbochten een Alpenreus! Ook zullen we de Passo di Gavia en de Mortirolo aandoen. De reis zal zijn van 28 tot 31 augustus 2019.

Heb jij zin in deze uitdaging én durf je het aan? Geef je dan snel op, want er dus nog slechts twee plaatsen beschikbaar voor deze volledig verzorgde fietsreis! Mail naar info@sportcentrumoudenrijn.nl om je op te geven of voor meer informatie.

Padel bij Sportcentrum Oudenrijn
 
Vorig jaar rond deze periode openden we onze twee padelbanen. Een nieuwe en groeiende sport die ook bij ons erg populair is geworden! Introductielessen, competitieteams, lescycli en strippenkaarten; velen ontdekten padel!
 
Vanaf augustus bieden we ook lidmaatschappen aan van onze padelclub. Ook is het mogelijk om padelles te gaan volgen of competitie te spelen. Meer info vind je hier.

Hoofdprijs: een reis naar Mauritius!

Kom sporten in juli en augustus en spaar voor fantastische prijzen!  
Na elke training ontvang je een stempel op jouw stempelkaart. Met 10 stempels heb je een volle spaarkaart en gelijk al prijs!

Bij inlevering van een volle spaarkaart heb je namelijk de keuze uit een gratis entree voor een ontspannen dag welness bij 1 van de 3 Blue Wellnessresorts of een paintball- / airsoftarrangement.

Daarnaast maak je bij inlevering van je volle spaarkaart ook nog kans op één van de andere prijzen uit het prijzenpakket. Bekijk hier het prijzenpakket.

De hoofdprijs is een reis het schitterende Mauritius. Het paradijs op aarde! Zon, zee, witte stranden, luxe resorts en verbazingwekkende mooie weelderige natuur. Wie wil dit nu niet?! 

Kom gezellig sporten en maak kans op mooie prijzen!

Groepslessen zomer

In de zomer gaan de groepslessen gewoon door, zoals op het rooster staat vermeld. Alleen de jeugdlessen vervallen van maandag 22 juli tot en met vrijdag 30 augustus 2019.

Zoals de meeste van jullie weten heb ik dit jaar stage gelopen bij Sportcentrum Oudenrijn. Dit heb ik als leuk en leerzaam ervaren. Vanaf 21 juni blijf ik hier ook een aantal dagen werken. Wellicht zie ik jullie dan! 

Openingstijden tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie (20 juli t/m 1 september) gaan wij op de maandag, woensdag en vrijdag ook gewoon om 7:00 uur open

Maandag     07:00 - 23:00 uur;
Dinsdag       08:30 - 23:00 uur;
Woensdag   07:00 - 23:00 uur;
Donderdag  08:30 - 23:00 uur;
Vrijdag         07:00 - 23:00 uur;
Zaterdag      08:30 - 17:00 uur;
Zondag        08:30 - 17:00 uur.

Tijdelijk je sportabonnement overdragen tijdens je vakantie 

In de maand juli en/of augustus kun je jouw sportabonnement tijdelijk overdragen aan familie of een vriend(in). Als diegene geen fitnesservaring heeft, dan is dat geen probleem. Wij plannen een fitness intake in en maken een sportprogramma op maat. Dit hoeft uiteraard niet als hij/zij aan een van de groepslessen gaat meedoen. 

Een van de voorwaarde is wel dat het minimaal voor een aaneengesloten periode van 2, 3 of 4 weken is, binnen de maanden juli en/of augustus. Als je hier gebruik van wilt maken, kom dit dan even regelen bij onze balie.

Even voorstellen.........Patricia

Ik ben Patricia Waterlaat en werk sinds twee weken als baliemedewerker bij Sportcentrum Oudenrijn. Ik ben op de dinsdagavond en woensdagmiddag aanwezig achter de balie. Daarnaast werk ik als management assistente op een basisschool. Ik vind het heel leuk om in dynamische omgevingen te werken.
Zelf sport ik ook graag en dan met name spinning en kickboksen. Ik houd van sporten die mij uitdagen. Mijn grootste uitdaging tot nu toe is mijn deelname aan de Alpe d’Huzes vorig jaar geweest. Verder breng ik in mijn vrije tijd graag tijd door met mijn gezin!

Ik vind het leuk om je binnenkort te ontmoeten bij de balie!

Weet jij jouw werkelijke vetpercentage?

Ben jij lekker aan het trainen in de sportschool, maar zie jij op de weegschaal niet veel resultaat? Dat kan een reden hebben. 9 op de 10 keer klopt dit getal niet. Het is afhankelijk van verschillende factoren. Op welk moment van de dag je weegt, of je al gegeten of gedronken hebt of je vocht vasthoudt.
 
Een betere meting is een huidplooimeting. Daarmee meet ik je huidplooien, oftewel je vet. Naast een huidplooimeting kan een botdiktemeting en een omtrekmeting een betere omschrijving geven van je lichaamsprofiel.
 
Wil jij graag harde betrouwbare cijfers over hoe fit je bent? Dan geeft een Full Profile Meting je een uitgebreid beeld. Het geeft een beter beeld of je harde werk in de sportschool ook echt resultaat levert.
 
Wat is een Full Profile Meting?
Een Full Profile Meting is een totaal van 17 metingen, waarvan 2 basismetingen, 8 huidplooien, 5 omtrekken en 2 botbreedtes. Na de meting ontvang je een rapport met jouw individuele resultaten. In dit rapport staat meer uitgelegd over de betekenis van de som van huidplooien en het somatotype (lichaamstype) en welke betekenis dit heeft op je training en voeding.
 
Heb je nog vragen?
Je kunt altijd berichtje achterlaten via de website of een e-mail sturen naar:
www.goedgevoed-goedgetraind.nl
info@goedgevoed-goedgetraind.nl
 
Gezonde groetjes,
Maud Bogers
Diëtist & Leefstijlcoach


Onze jarigen in juli en augustus

Svetlana      1 juli - horeca
Sam             8 juli - horeca
Doriet           28 juli - fitness
Joke             8 augustus - horeca
Marjolijn       12 augustus - groepsles
Ingrid            25 augustus - management & balie
Monique       27 augustus - horeca & facilitair

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*