*|MC:SUBJECT|*
Beste leden,
 

Hopelijk zijn jullie allemaal nog gezond en fit. Mocht je onverhoopt ziek zijn, heel veel beterschap gewenst. 

Met deze mail willen we jullie vooral informeren over jullie abonnement, zie hiervoor de brief hieronder of op onze website.

Tot slot; we zien dat onze trainingsfilmpjes veelvuldig bekeken worden. Super leuk! Eerder vandaag hebben we weer een vijftal trainingen toegevoegd. Klik hier om fit te blijven.

Beste leden,

Zoals je weet hebben wij 16 maart onze deuren moeten sluiten. Vooralsnog geldt deze maatregel tot en met 6 april, maar de kans is zeer groot dat deze periode verlengd gaat worden. Heel erg vervelend voor iedereen, maar gezondheid is hoe dan ook ons kostbaarste bezit. Iets waarvoor Sportcentrum Oudenrijn zich normaliter iedere dag inzet. Gezonder, fitter en vitaler worden en ook blijven! En niet te vergeten, wij zijn er ook om sociale contacten te leggen en te onderhouden.

Je kunt het ook omdraaien. Wij beseffen nu maar al te goed hoe goed wij het eigenlijk hebben en hoe belangrijk gezondheid is. Maar ook hoe fijn het is als je niet beperkt wordt in je vrijheid

Wij willen in ieder geval de mensen die ziek zijn sterkte wensen! En dat geldt niet alleen voor de mensen die getroffen zijn door dit virus.

Dit alles zeggen we vooral om alles wat wij verder te melden hebben in dat perspectief te plaatsen.

Wij gaan namelijk niet ontkennen dat het voor ons een lastige tijd is. Na de economische crisis en het geleidelijke herstel van de afgelopen jaren heeft dit voor Sportcentrum Oudenrijn een enorme impact. En ja, er wordt door de overheid van alles aan gedaan om de economie draaiende te houden, maar dat dit nu en op termijn invloed gaat hebben voor werknemers en werkgevers zal duidelijk zijn.

Ons primaire doel voor nu is wat ons betreft even simpel als uitdagend:

- Jou te behouden als sporter

- Onze collega’s te behouden

Kortom: het voortbestaan van Sportcentrum Oudenrijn!

M.b.t. de Fitness & Health hebben wij goed nagedacht hoe om te gaan met de F&H-abonnementen. Je zult begrijpen dat dit een van de belangrijke inkomstenbronnen is van Sportcentrum Oudenrijn. Daarbij hebben wij vanzelfsprekend ook gekeken naar de adviezen van landelijke brancheorganisaties (zoals NL Actief, de VES) en hoe onze concurrenten hiermee omgaan. Zo zijn er allerlei juridische aspecten waar men zich over aan het buigen is. Maar op dit moment willen wij daar even niet in terecht komen. Het gaat namelijk om ons gemeenschappelijk doel!

Wij hebben daarom besloten om de abonnementen per 1 april “on hold” te zetten. Dat betekent concreet dat de verloren tijd wordt gecompenseerd door deze tijd “achter” het lopende abonnement te zetten.
 
Ondanks dat dit voor ons een hele “dure” oplossing is willen wij hiermee laten zien dat wij met jou gaan voor de toekomst. Dat betekent ook dat wij de incasso van april niet zullen uitvoeren.

Voor jeugdabonnementen geldt ook dat we deze ‘bevriezen’. Voor bedrijfsfitnessabonnementen ben je als het goed is al geinformeerd via je aanbieder van bedrijfsfitness.

Wat wij kunnen doen met de periode van 16 maart tot 1 april beslissen wij graag na de sluitingsperiode. Vanzelfsprekend gaan wij ook nadenken over een vorm van compensatie maar de duur van de sluiting heeft daar (bedrijfsmatig) veel invloed op. Bijvoorbeeld; als wij 7 april weer open mogen dan is dit een compleet andere situatie dan als wij per 1 juni weer open mogen. Zoals eerder aangegeven gaan wij er nu vanuit dat de periode van sluiting zal worden verlengd. M.b.t. die weken (van 16 maart tot 1 april) doen wij op dit moment een beroep op jouw support en begrip.

Nu zitten wij tijdens de sluiting zeker niet stil. Sterker nog, wij worden hier alleen maar strijdbaarder van en een behoorlijk deel van onze collega’s is hard aan het werk. Iets waar wij heel blij van worden want hieruit blijkt wederom hun enorme commitment. Wij maken nu ook gebruik van het feit dat wij dicht zijn. Wij kunnen namelijk werkzaamheden doen waar wij normaal niet aan toekomen. Naast controle krijgen over de financiële gang van zaken moet je hierbij denken aan:

- Een hele intensieve schoonmaak

- Allerlei facilitaire werkzaamheden

- Veranderen van de voorkant van het Sportcentrum

- Het uitbreiden van de balie bij de horeca

Wij zijn erg benieuwd hoe jij dit gaat ervaren als wij weer open zijn!!

Daarnaast maken onze collega’s van de fitness filmpjes om jou gezond en fit te houden. Klik hier om deze te bekijken.

Wij zouden het geweldig vinden als je hieraan mee doet!

Afsluitend; gezondheid staat bij ons altijd voorop. Wees dan ook voorzichtig, volg de instructies op, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten via info@sportcentrumoudenrijn.nl. Wij houden je zoveel als mogelijk op de hoogte en staan voor je klaar.

 

Met vriendelijke groet,

mede namens alle collega’s van Sportcentrum Oudenrijn

 

Rob Veldhuis en Jasper van Leeuwen.

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*