fbpx

‘Zal-ik-gaan-sporten-of-niet’ drempel

‘Zal-ik-gaan-sporten-of-niet’ drempel is weg met een personal coach

Sinds de zomer traint mijn man wekelijks bij Sportcentrum Oudenrijn. Iedere donderdag traint hij samen met Douglas een uur één op één en al vanaf het begin was hij daar heel enthousiast over. Hoewel we beide vrij sportief zijn hadden we in de jaren daarvoor eigenlijk nooit een voet in een sportschool gezet. Een oude volleybal schouder blessure was hetgeen wat mij eigenlijk altijd tegenhield, bij veel sporten leverde dit namelijk te veel problemen op, laat staan dat fitness een alternatief kon zijn. Toch werd ik door dit enthousiasme aangestoken om het zelf ook te proberen.

Na een intake gesprek met Eelke was de conclusie dat Doriet en ik wel een goede match zouden hebben. Haar achtergrond en mijn schouder leken voor elkaar ‘ gemaakt’. Inmiddels is het steevast iedere woensdagochtend, nadat de kids naar school zijn gebracht, een uurtje ‘ buffelen’. Naast aan fitheid en kracht werken we samen ook heel gericht aan het verbeteren van het functioneren van mijn schouder en rug. Juist die combinatie maakt het voor mij zeer waardevol om op deze manier met sport bezig te zijn. Het leuke is dat ik lichamelijk merk dat door deze gerichte aanpak de mogelijkheden die ik heb met mijn schouder ook gewoon aan het verbeteren zijn. De trainingen zijn afwisselend, gezellig en vooral heel erg gericht en zorgvuldig afgestemd op mijn lijf en de individuele spieren. Voor mij is een bijkomend voordeel dat sporten onder begeleiding ook gewoon zorgt voor het verlagen van de ‘ zal-ik-gaan-sporten-of-niet’  drempel.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is

Scroll naar boven