fbpx

Veranderingen fitnessvloer

Zoals u waarschijnlijk al heeft gehoord en/of gezien in de brief bij de fitnessbalie, gaan wij onze fitnessvloer veranderen. Wanneer u nu in de fitnessruimte aan het trainen bent, zult u zien dat sommige apparaten voorzien zijn van een gele sticker. Deze apparaten zullen wij op zondagmiddag 11 september van de fitnessvloer halen. Op deze zondag zal het sportcentrum dan ook vanaf 13:00 uur gesloten zijn. Wij begrijpen dat dit vervelend kan uitkomen voor uw trainingsschema, maar uit veiligheidsoverwegingen, lijkt ons dit de beste oplossing.

Het zal dan vanaf zondag 11 september tot en met woensdag 14 september voor iedereen even behelpen worden met de fitnessvloer, deze drie dagen wordt het echt even zoeken. Uw vaste rondje met apparaten staat niet meer waar ze stonden of er zijn zelfs hiervan apparaten weg.
Als u alvast een kijkje wilt nemen, welke apparaten hiervoor terugkomen en hoe de fitnessvloer er uit zal komen te zien, liggen er informatiemapjes bij de balie en op de fitnessvloer. Deze mag u zelf inkijken, maar nog beter stap naar één van onze fitnessinstructeurs, zij kunnen u hier alles over vertellen. Wij kunnen namelijk niet wachten, om deze apparaten in uw nieuwe schema op te nemen of bij de Funxtion lessen te betrekken.

Zoals u in een vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen is het sportcentrum op donderdag 15 september de gehele dag gesloten. En op vrijdag 16 september is het sportcentrum gesloten voor de fitnessvloer en de Funxtion, de groepslessen gaan op deze dag wel gewoon door. Op deze dagen zullen wij namelijk de verdere veranderingen voro de fitnessvloer aanpassen, zodat we op zaterdag 17 september kunnen gaan knallen op de nieuwe vloer.

Tot zover bent u weer op de hoogte.

Sportieve groet,

Team sportcentrum Oudenrijn

Scroll naar boven