fbpx

TIPS: Stel goede voornemens op, die je wel haalt

Heb jij nieuwe goede voornemens voor 2020? Ga dit jaar ervoor zorgen dat jij jouw voornemens WEL haalt. Rond al jouw doelen af met succes. In deze blog help ik je om de juiste stappen te zetten. Ga concreet aan de slag en maak er een mooi, gezond en sportief nieuwjaar van. Ga hier direct naar de blog om de tips te lezen.

Maak in 2020 een vliegende start met 100% energie
Start jouw nieuwe jaar vol energie en motivatie voor meer resultaat.
❤ Wil jij in 2020 focussen op persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen?
❤ Wil jij afvallen en trots zijn op jouw lichaam?
Stop met diëten en maak een vliegende start met het Leefstijl Veranderboek. Om maar meteen goed van start te gaan ontvang je van mij tijdelijk 25% korting op het Leefstijl Veranderboek.

In 90 dagen gaan we praktisch aan de slag en zorgen we voor blijvend resultaat door jouw gewoonten te veranderen. Gun jezelf een leven vol genot, zonder schuldgevoel, meer energie en meer zelfvertrouwen. Word weer trots op je lijf!

Meteen aan de slag? Bestel jouw exemplaar nu hier!
Gebruik hiervoor vlak voor het afrekenen de kortingscode LVB2020 in jouw winkelwagen en de korting wordt direct verrekend.

Meer tips? Houd de website in de gaten of volg ons op 1 van onze social media kanalen, Facebook, Instagram, Twitter of Linked-In. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe tips, recepten en weetjes.

Jouw Diëtist en coach
Maud Bogers

T:        06 12 98 42 50
@:      maud@goedgevoed-goedgetraind.nl
W:      www.goedgevoed-goedgetraind.nl

Scroll naar boven