Welkom op de Tennis De Meern!

Bent u op zoek naar een mooie tennisbaan om te spelen in De Meern? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze tennisclub biedt alles wat u nodig heeft om uw tennisvaardigheden te verbeteren en uw passie voor de sport te delen met andere enthousiaste spelers.

Onze tennisclub beschikt over meerdere tennisbanen die het hele jaar door beschikbaar zijn voor leden. Of u nu een beginner of een gevorderde speler bent, onze tennisbanen zijn geschikt voor alle niveaus. Onze banen zijn goed onderhouden en worden regelmatig schoongemaakt, zodat u altijd kunt genieten van een optimale tenniservaring.

Bij Tennis De Meern zijn we trots op onze gemeenschap van spelers. Onze leden zijn erg vriendelijk en verwelkomen nieuwe leden graag in ons midden. We organiseren regelmatig sociale evenementen en toernooien, zodat u andere spelers kunt ontmoeten en uw vaardigheden kunt verbeteren terwijl u plezier hebt.

Als u geïnteresseerd bent in het lidmaatschap van Tennis De Meern, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. We kijken er naar uit om u te verwelkomen op onze tennisclub en samen te genieten van deze fantastische sport!

Tennis De Meern

Tennissen in De Meern en omgeving? Bij Sportcentrum Oudenrijn kun je elke dag terecht om te tennissen! Buiten kun je op onze all-weather banen met echt gravel tennissen, en binnen kun je terecht op onze Proflex banen. Je kunt lekker zelf komen spelen, en lessen nemen is ook mogelijk.

Meer weten over ons aanbod? Klik op onderstaande knoppen om meer te weten te komen. Tot snel!

Fitness & Groepslessen – Gratis proefles?
      Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
       
      Scroll naar boven