fbpx

Superfit in de zomerperiode

Veel mensen gaan in de zomerperiode ook graag buiten sporten. Wij gaan aan deze wens nog meer voldoen. Zo kun je de voordelen van binnen en buiten sporten combineren.

Vanaf april mogen de leden van Sportcentrum Oudenrijn gratis mee gaan doen met de hardloopgroepen van Athletic point. Deze loopgroepen starten meerdere keren per week vanuit het Sportcentrum. Deze hardloopgroepen is voor elk niveau geschikt. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.

Bootcamp en andere lessen
Bovendien gaan wij vanzelfsprekend verder met de bootcamps. Ook gaan wij met meerdere groepslessen naar buiten, uiteraard als het weer het toelaat. Is dat niet zo, dan blijven we lekker binnen. Hierdoor hebben de leden van de Fitness & Health het grote voordeel dat de lessen altijd doorgaan. De garantie dat je altijd terecht kunt en dus fit blijft dze zomer!

In het nieuwe groepslesrooster vanaf april zullen al deze lessen en onze standaard lessen te zien zijn zodat je weet wanneer ze zijn. Kortom: bij Sportcentrum Oudenrijn blijf je SUPERfit, ook in de zomerperiode.

Ben je nog geen lid?
Maak dan kennis en vraag een gratis dagpas aan. Vul hieronder je gegevens in, klik op verzenden en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Scroll naar top