Sportschool Leidsche Rijn

Sportschool in Leidsche Rijn

Sportcentrum Oudenrijn is gelegen in het hart van Leidsche Rijn en biedt een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen om aan ieders behoeften te voldoen. Wij zijn uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur en bieden een verscheidenheid aan trainingsprogramma’s, van cardio- en krachttraining tot groepslessen zoals yoga en pilates.

Het vriendelijke en deskundige personeel bij Sportcentrum Oudenrijn is altijd beschikbaar om je te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen en het ontwikkelen van een persoonlijk trainingsprogramma dat past bij jouw individuele behoeften. Wij bieden ook voedingsadvies om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken.

Sportcentrum Oudenrijn is ideaal voor zowel beginners als gevorderde sporters in Leidsche Rijn.

Wij bieden persoonlijke trainingssessies voor mensen die behoefte hebben aan extra motivatie en aandacht. Er zijn ook veel groepslessen waar je aan kunt deelnemen, zoals spinning, dansen en boksen.

Bovendien biedt Sportcentrum Oudenrijn een aantal unieke voorzieningen, zoals gratis parkeren, horeca, kinderopvang en een sauna waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een intensieve training.

Kortom, Sportcentrum Oudenrijn is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en actieve levensstijl en een sportschool in Leidsche Rijn. 

Wil je een keer vrijblijvend komen sporten?

Meld je dan aan voor een gratis proefles via onderstaand formulier.

Fitness

Sportcentrum Oudenrijn beschikt over een ruime fitness waar je in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer kunt sporten. Van jong tot oud en van recreant tot topsporter, wij hebben alles in huis om jou op een verantwoorde manier te laten werken aan jouw doel.
 
Wil je meer weten en zien wat wij allemaal in huis hebben? Neem dan een kijkje op deze pagina of kom een keer langs voor een rondleiding.

Groepslessen

Sport je niet graag alleen en ben je op zoek naar extra motivatie om het maximale uit jouw training te halen? Dan kan je bij ons kiezen uit één van de vele groepslessen die worden begeleid door enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. 

Of je nou wilt werken aan je conditie, het versterken van je spieren, wilt afvallen of dat stukje mentale rust zoekt, wij hebben altijd de les die aansluit bij jouw wensen.

Personal Training

Naast onze sportbegeleiding die wij ieder lid standaard aanbieden, hebben wij ook de mogelijkheid om met een gediplomeerde personal trainer aan de slag te gaan en te werken aan jouw persoonlijke doel. Dit kan wanneer je net begint met trainen om zo een verantwoorde start te maken maar ook wanneer je al langer traint en moeite hebt met het vinden van de juiste aanpak.

Investeren in een personal trainer is niet alleen investeren in jezelf maar ook in je gezondheid en je dagelijkse prestaties. Zowel fysiek als mentaal zal je groeien wat enorm veel vertrouwen geeft en je sterker maakt dan ooit. 

crossfit, sports, fitness-534615.jpg

Bedrijfsfitness

Voor bedrijven en haar medewerkers heeft Sportcentrum Oudenrijn uitgebreide mogelijkheden voor Bedrijfsfitness. Je kunt een afgestemd pakket voor jou en je medewerkers samenstellen. Wij werken samen met Bedrijfsfitness Nederland, Fitpas, Intenz Gezondheidsplan en Bedrijfsfitness Online.

Ook is het mogelijk om met je bedrijf wekelijks of maandelijks een groepsles te volgen waarbij een programma op maat wordt aangeboden.

Health & Beauty

Na het sporten is er tijd voor ontspanning. Wil je gebruik maken van de sauna of de schoonheidssalon? Dat kan bij Sportcentrum Oudenrijn! Zowel leden als niet-leden kunnen gebruik maken van de uitgebreide gezondheidsvoorzieningen van ons sportcentrum.

 

vegetables, water droplets, fresh-1584999.jpg

Bij Sportcentrum Oudenrijn kan je terecht voor al je doelen op het gebied van gezondheid. Behalve beweging is voeding een van de grootste factoren die bepalen of je een goede gezondheid hebt. Zou je graag eens willen bespreken wat er anders kan aan je voedingspatroon? Of heb je een specifieke wens met betrekking tot voeding?

Voor al deze en andere voedingsvragen hebben wij gezorgd voor directe contacten met verschillende voedingsprofessionals.

Bij Sportcentrum Oudenrijn besteden we graag aandacht aan méér dan alleen bewegen. Sporten is belangrijk, maar er zijn natuurlijk meer dingen die bijdragen aan je gezondheid!

Wil je meer weten over wat wij op paramedisch gebied aanbieden? Klik dan op onderstaande knoppen om meer te weten te komen over ons paramedische aanbod.

Kinderopvang

Onbezorgd sporten terwijl je kind lekker aan het spelen is? Dat kan bij Sportcentrum Oudenrijn!
Onze kinderopvang is van maandag tot en met zondag geopend van 8.30 – 12.00 uur.

De regels
De kinderopvang regels bij Sportcentrum Oudenrijn zijn als volgt:

 • met elk abonnement (jaar, half jaar of kwartaal) kan gratis gebruik gemaakt worden van de opvang;
 • opgeven kan maximaal 24 uur van te voren
 • opvang is beschikbaar voor kinderen tot 6 jaar
 • 360 dagen per jaar open
 • Openingstijden: maandag-woensdag-vrijdag 7.00 uur-23.00 uur; dinsdag-donderdag 8.30-23.00 uur; weekend 8.30-17.00 uur.
 • Faciliteiten bij abonnementen vanaf 16 jaar: fitness, groepslessen, health (kleedkamers, douches en sauna), kinderopvang, squashen van maandag t/m vrijdag (tot 17.30u) en in het weekend.
Fitness & Groepslessen – Gratis proefles?

   Meer weten over ons aanbod?

   Sportcentrum Oudenrijn beschikt over een ruime fitness waar je in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer kunt sporten. Van jong tot oud en van recreant tot topsporter, wij hebben alles in huis om jou op een verantwoorde manier te laten werken aan jouw doel.
    
   Wil je meer weten en zien wat wij allemaal in huis hebben? Neem dan een kijkje op deze pagina of kom een keer langs voor een rondleiding.

   Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

   Scroll naar boven